Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Valentine se svezl na vlně teenagerských vyvražďovaček, kterou započaly série Vřískot, Tajemství loňského léta a Temná legenda. Horor pro patnáctileté dívky, které ocení pro ně zajímavé obsazení (David Boreanaz ze seriálů Angel a Sběratelé kostí nebo romantička Katherine Heigl z komedií Zbouchnutá nebo 27 šatů), pro mě osobně však byla nejvíc vítanou osobou Denise Richards v plavkách. Jinak šeď a nuda. Spíš dávám přednost nadupanému soundtracku od Dona Davise (Matrix), kde vystupují třeba Deftones, Marilyn Manson, Rob Zombie, Disturbed a v neposlední řadě i mimořádně atmosférický song "Breed" od dnes už neexistujících Snake River Conspiracy, který zazní při závěrečných titulcích. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Ideální na Valentýna, pro ty blázny, co věří na tu mystifikaci co se zove lááááska, haha. Je žůžo, že jsou horory, které si můžete tématicky pustiti na ten který svátek. Včetně vánoc.:) Ano správně. Tento komentář je samoz. k ničemu, páč není negativistický. Pochopitelně. Jaká je asi předloha? ()

Reklama

Raaavenek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film už po sté opakuje všechna hororová klišé, nenabídne ani vteřinu napětí a hlavní padouch působí spíš směšně než hrůzně, chudák Michael Myers se musí v hrobě otáčet. Navíc je příšerný i soundtrack, holt nu-metal je teď in a tak mládež rezignuje na disco... po prvních patnácti minutách jsem se na film díval jen proto, abych zjistil kdo je hlavní padouch, což jsem si i půl hodiny před koncem domyslel. Závěrečná scéna s krví tekoucí z nosu Adama jen vymýšlí další otázky, nad kterýma ale stejně nikdo nebude přemýšlet. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se chtěla podívat na horor, trochu se zabát... A hele, v televizi jeden dávali! Ale malej problém - v tomhle případě nejde ani tak o horor, nevím jak bych to popsala, spíš jako teenage, hm, drama, no budiž. A taky naprosto průhledný. Hned jsem si říkala, jo, to je on. Pak jsem čekala na konec, kterej vyvrátí mojí teorii, ale on nic. Moje doporučení? Nedívejde se na to, je to zabitá hoďka a půl (s reklamama dvě hodiny). ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Veľmi tradičný, skoro ničím nezaujímavý horor, ktorý na 100 percent kopíruje staršie druhy hororov, ktorých bolo plno. To by sa aj dalo akceptovať ak by to urobili aspoň so štýlom a nejakým zmysluplným nápadom, ale evidentne ich niečo seriózne nenapadlo. 1* za pekné baby a druhú za peknú hudbu. Valentine je film na ktorý sa zabúda, ale zase keby sa všetko vydarilo nevážili by sme si až tak tie dobré filmové veci, čiže Valentine v podstate chválim :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)
  • Pri rozpočte 10 miliónov dolárov je to najlacnejší film, ktorý mal reklamu počas Superbowlu. (ladko)
  • Katherine Heigl si neprečítala celý scenár predtým, ako prijala rolu. V jednom rozhovore sa priznala, že toto svoje rozhodnutie po videní finálneho zostrihu filmu oľutovala. (ladko)

Reklama

Reklama