Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

agathon 

všechny recenze uživatele

Jak hodnotit neco, co se ve sve podstate hodnoceni vzpira? Bylo by to jako hodnotit jednu plechovku mexickych fazoli vedle druhy - tak je tenhle produkt standardizovanou, prespekulovanou a vyvarenou zalezitosti. Valentine truni nekde mezi desitkami az stovkami Patku trinacteho, Halloweenu a jejich videospotvorenin, ze se jim vubec zabyvat ani nema cenu. Vlasten mi prijde zajimavy jenom proto, ze tam hraje David Boreanaz, ktery je zaroven hlavni postavou v mym docela oblibenym serialu Sberatel kosti. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tk koukám že kdysi carpenter založil černouhelné doly, neb z jeho vyvražďovačské klasiky stále někdo těží. Ovšem v případě Valentinu to budou dost chybí horníci, neb příliš nenakutali. Jediné co se změnilo je maska zabijáka, jež od Vřískotu s protáhlou spodní čelistí trochu polidštěla. Ale narozdíl od ostatních Valentinu podobných filmů, tady zcela postrádám napětí, originalitu dějové zápletky, rozuzlení samotné. Vraždící scény byly asi stejně originální jako velorex mezi sporťáky před hotelem Pupp. Možná až stupidní postupy při jejich realizaci naprosto do prachu zašlapali veškerou napínavost. Po herecké stránce kterou nehodlám více komentovat je film na stejné úrovni se scénářem. Líbil se mi nápad s krví z nosu, jež dělala zabijáka alespoň originálním a docela i scéna v té sauně či co to bylo. Horor na stejné úrovni s dvojkou Tajemství loňského léta jež vás postraší leda svou lehkomyslností (sem se taktně vyhnul slovu přiblblost). ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatá válendýnko... Lehnout si na válendu, zívnout a usnout... Tak asi největší pointa nakonec byla v tom, že nám naše nová Nova promítla tuhle vyvařenou vyvražďovačku právě na Valentýna. No a to je asi tak celý... - - - P.S. Ještě bych málem zapoměl na opět fakabrózní šašský dablink - např. ta doslova masová scéna odchodu z večírku po výpadku el. proudu, kdy místo švitoření davu slyšíte kuňkání dvou tří hlasů v celém záběru - to je fuckt hotový >novácký< zážitek... :-( - - - - - (Poprvé viděno 14.2.2009 na tv Nova, komentář zde jako mnohý - 15.2.2009) ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Neprovokujte školního otloukánka, nebo vás nezachrání ani to, že jste před pár lety ležela pod Jamesem Bondem. Je zvláštní, že ani přítomnost tolika "hot chicks", ani nejrůznějších způsobů smrti (Amorek střílející šípy vede) nezachránily před 96 minutami nudy. Co jsou platné některé zajímavé nápady, když celé je to bez života, bez šťávy, bez drajvu? Naštěstí je tu Denise Richardsová - to je ta třetí hvězda. Jinak šedivý průměr a stěží 50 %. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších hororov. Hodnotenie nechápem - aj keď dobre, priznajme si, že nepatrí medzi najoriginálnejšie, ale to vôbec nevadí, veď hororov sa točí milión ročne. Tento má naviac príjemné herecké obsadenie na čele s krásnou Denise Richards a Katherine Heigl( Grey's anatomy). Vrah je do konca filmu neznámy, hádate, kto by to tak mohol byť a aj tak neuhádnete, lebo vrah je niekto, na koho by ste to nepovedali:). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Katherine Heigl si neprečítala celý scenár predtým, ako prijala rolu. V jednom rozhovore sa priznala, že toto svoje rozhodnutie po videní finálneho zostrihu filmu oľutovala. (ladko)
  • Katherine Heigl mala na natáčanie svojich scén len tri dni kvôli povinnostiam v seriáli Roswell (1999). (ladko)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)

Reklama

Reklama