Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Koly 

všechny recenze uživatele

Co to kurva mělo být? Leatherface je ženská, nebo nějaký zasraný transvestita? Tak trapnou partičku ubožáků, kteří měli představovat hlavní zaporňáky a starat se o zábavu ve filmu, jsem už hodně dlouho neviděl. Přitom se to nerizjíždělo vůbec špatně. Ale s nástupem Leatherface v převleku ženské a příchodem chlápka, co jezdí v limuzíně (co tam dělal????) to šlo všechno do hajzlu! Určitě nejhorší díl série!! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Každému, kto videl originál Masaker je jasné, že tu ide o remake a nie o žiadne pokračovania (i keď sa to na začiatku tak tvári). Matthew McConaughey je strašný a je najhoršou časťou filmu. A TO FAKT! No a naopak najlepšou je Renée. Je krásna, vie kričať, vie bežať - čo viac si priať. Scény v lese sú príjemne atmosferické, ale celý film doprevádza len chaos. I Leatherface už nie je, čo býval v jednotke, i keď v "kostýme" ženy je celkom strašidelný. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ojedinelý režisérsky pokus Kima Henkela, ktorý stál ako scenárista pri zrode pôvodného TCSM (1974). Je otázne, do akej miery to Henkel s týmto pokračovaním vlastne myslel vážne a či z jeho strany nešlo o určitú formu recesie a sebaparódie. Return of the Texas Chainsaw Massacre vyzerá zhruba do svojej polovice ako sľubný sequel, kvalitou zrovnateľný s hociktorým iným dielom voľnej série TCSM, potom však prídu okamihy kvíliaceho zženštilého Leatherfacea a ultradrsného psychopata Vilmera, majúceho sústavné problémy so svojou kyborgovskou nohou fungujúcou na diaľkové ovládanie a všetka vážnosť je tatam... Nemôžem však povedať, že by som sa na tomto štvrtom pokračovaní nepobavil a taktiež bolo celkom zaujímavé sledovať herecké začiatky sekáča McConaugheyho a už v mladom veku úžasne nesympatickej Zellwegerky... ()

elanista1 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nenachadzam slov, myslel som si ze som uz videl zle filmy, ale taketo nieco som teda este nikdy nevidel. Takyto odporny hnus, ktory pojem film ponizuje na najnizsiu uroven si nezasluzi ine hodnotenie ako odpad! Ono ten film sam seba zhadzuje nepochopitelnymi, ale fakt nepochopitelnymi logickymi lapsusmi a preto sa ani len naznakom neda brat vazne, cloveku sa fakt chce plakat a smiat zaroven, lebo toto niekto kto ma trocha sudnosti nemoze natocit. Trapne neherecke vykony /v znesitelnej miere je akceptovatelna len Zellweger/, odveci dialogy, neskutocna logika, neuveritelne spravanie postav, absolutne ziadne napatie. Skusme si nieco nacrtnut.. ste sami traja v lese, dvaja kamarati utekaju za autom, co urobite vy? Urcite sa rozbehnete sa nimi? Nie, ostanete tam stat uplne sam s baterkou, ktora vam uplne nahodou vtedy vyhori!.. Kluce od auta si samozrejme nechate zastrcene v aute.. Dalej, clovek vam ohmatava vlasy, pcha si ich pomaly do ust, vsimnete si to? Naco sa otocit.. Obet vam ujde do vlastneho domu a vy nemate od neho kluce, tak len stojite a cakate kym pride spolubyvajuci a otvori vam!.. Ste sam v dome, a viete ze to je dom vraha ktory vas nahana. Urcite sa budete snazit utiect? Nie, pojdete sa poriadne vymocit!..S istotou najhorsi film aky som videl. ()

gein 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to viděl, jako jednu z prvních verzí na VHS a hrozně se mi to líbilo, po letech jsem si to sehnal na DVD a líbilo se mi to ještě víc. Vilmer je v podání Matthewa skvělej a Leatherface je tu asi nejvěrnější zpracování svoji předlohy Eda Geina, v úvodu se ukáže jako ten co známé, brutální, šílený, aby se následně stal něčím jako domácí děvka, kterou brácha klidně napájí proudem, až do své konečně proměny "ženy". Škoda, že nezůstal po celý film jako v úvodu, ale i tak se mi to líbí. Má to Vilmera, parádní atmosféru, dům, psychopaty a i tu nohu na ovládání :) bavil jsem se královsky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama