Reklama

Reklama

Kruté oči hor 2

  • Česko Kruté oči hor (více)
Trailer

V hrůzném pokračování klasického hororu se vracejí všemi milovaní zmutovaní kanibalové z pouště. Osm let po původním masakru, jehož se v roce 1977 stala obětí obyvatel jeskyně středostavovská rodina, vedou traumatizovaní pozůstalí tým drsných motorkářů autobusem zpět do divočiny. Když se však vůz porouchá, je na cestovatelích, aby si zachránili život. Z hor se totiž znovu vynořují hladové bestie (vedené strašidelným plešounem Michaelem Berrymanem) a chtějí večeři! V režii mistra hororu Wese Cravena (Vřískot, Noční můra v Elm Street) se v tomto brutálním krváku vrací několik šokujících záběrů z původního filmu (včetně dnes legendární vzpomínky psa) a hrozivá hudba Harryho Manfrediniho (Pátek třináctého). Ještě zvrácenější, ještě odpornější a ještě šílenější – to jsou KRUTÉ OČI HOR! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Suchopárná zívačka s razancí dětský špuntovky plná monotónních sledovaček: bujný motorkáři vs uslintaný kriplové… holčičí pištící publikum se motá jak nadraný(ty co mají zrak ok…. ty ostatní orgány…to už nekomentuju) A i když jsem neviděla jedničku je to celkem šumák, protože jak výstižně napsal choze dostala jsem dva filmy za cenu jednoho… to se vyplatí:) A propó…. nějak mi uniklo jak skončila –sestra– ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinu vymenili za mladých namyslených frajerov a drzé pipky,ktorý mali v hlave toľko logiky ako húpací koník.Ale celkovo film je celkom bez logiky a niekedy mi to pripadalo až zaostalé.Film mal čiastkovú atmosféru ale ani nebola jednotka prekonaná. Jednotka bola super ale dvojka nieje ničím iným ako nie moc dobrým pokračovaním. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Po mizerném prvním dílu jsem čekal ješte větší průser, ale dvojka je příjemná a já osobně jsem se bavil. Kruté oči hor je klasický nalinkovaný slasher ze vším všudy jako například dementní hlavní hrdinové, kozy a překvapivě došel benzín v době kdy to nejméně potřebujete. Jsem rád, že byl natočený remake, protože mě bavil více a díky němu jsem se dostal k původní verzi. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Ty vole, co to bylo? Žádná krev, brutalita jak nám tvůrci slibovali a na DVD obalu nápis něco jako, že je to nejdrsnější pokračování. No takže ve filmu se skoro nic neděje. Scény z prvního dílu sou tu celkem asi cca 4 minuty, když to sečtu. Pár honiček a jedna nebo dvě rvačky. Scénář je plytký a některé výkony herů jsou jak pravý zpěv od MADONY (bez playbacku). ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Slabota slabota slabota...Nevím co Wes Craven dělal, ale tohle, jakožto pokračování úspěšného slasheru Hills Have Eyes, je bída. Jedna velká kopice nudy s absolutně slátaným dějem ( na mysli mám všechny ty drobné zápletky ) a gumovými herci. Berryman je zde, na rozdíl od prvního dílu, spíš k smíchu, dostává na prdel jak od mladých kluků, tak od ženských. Až na dvě ucházející scény vážně slabota. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama