Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (144)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pilot zatím jen toršku navnadil,ale ukázky na zbytek série nazančily,že by sme se měli na co těšit...jinak je Vřískot klasickou teen záležitostí současnosti a určitě tím lepším z produkce MTV.Já jakožto fanda původního Vřískotu jsem byl velmi příjemně překvapen a proto dám téhle oddechovce určitě šanci...80% ()

Spooner

všechny recenze uživatele

Pilot: Přesně tak teenagerské a jednoduché, jak jsem čekal. Je sice hezké, že se tvůrci snaží jet téměř přes kopírak a nepřijdeme samozřejmě i o nesmělého geeka, jenž si bere na paškál klišé a pravidla žánru. Jenže když dva dělají totéž, není to totéž, a místo zábavného kousku tak dostáváme jen nudnou vykradačku s nezajímavými modely a modelkami z Bravíčka, která nenabízí nic moc jiného. A já nevím, proč bych měl na tuto rutinní vyvražďovačku vůbec koukat. I když úznávám, že hlavní zápletka má do budoucna celkem potenciál. 50% ()

Reklama

Harpy 

všechny recenze uživatele

najprv si hovorím - super, vreskot seriál bude určite fajn oddychovečka ,ani hodnotené to nie je zle....iba žeby tak fajn nebol. Teenageri čo riešia školu/vzťahy/párty/sex, taká klasika, nič iné som od toho ani nečakala a miestami ma to naozaj bavilo ale nemohla som si pomôcť, oni sa správali ako idioti a ešte aj z diváka robili idiota :D hlavná dejová linka priehľadná a lacná, alebo bohužiaľ na toto musím mať tak max 18 rokov a vymetený mozog....čím príbeh viac gradoval, tým mi scenár a hranie postáv prišlo trápnejšie. Záverečná scéna už bola len estakáda, kedy som sa začala chytať za brucho a schuti som sa smiala, bohužiaľ nanešťastie to tak tvorcovia asi nemienili. Krútila som hlavou, lebo keby to bolo celé brané ako vtip - nepoviem nič, ale toto nebola paródia. Ten takzvaný "Boss fight" bol hooodne zlý.....jediné dve hviezdy dávam za niektoré sympatické postavy čo ma udržali pri pozeraní a za plno odkazov na horory, častí ktoré ma bavili. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Seriálový Vreskot stavia na trochu iných prvkoch a mytológii, ako tie filmové, z ktorých si vypožičiava len pár základných kameňov. Je to pochopiteľné, pretože s kvalitami originálu sa zákonite nemôže rovnať. Naviac hádať, kto za tým stojí, je oveľa jednoduchšie, ak má na to divák dostatok času. Z toho pramení aj relatívne čitateľná hra na vraha, ktorá je asi najväčšou slabinou tohto projektu. Inak je však seriál čím ďalej tým zaujímavejší a hoci by mohol obsahovať viac popkutúrnych a meta referencií, v rámci takmer mŕtveho slasher žánru ide o veľmi slušný prírastok. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

To je opravdu skutečný vřískot, který se dokáže vyrovnat všem 4 filmům! Napětí, grády, zvraty, překvapení a silné tušení, které vám něco říká, že prostě ta reportérka má jistou spojitost i ve filmech. Nicméně konec první série dokáže velice zamotat hlavu a konec druhé série ? Tak to je absolutní trhák! Tohle prostě nikdy nemůže skončit pokud to budou mít scénáristi a režiséři takhle promyšlené, vždy se najde nějaká nesrovnalost, která povede k pokračování další série! Už se těším na 3tí pokračování. K tomu všemu pěkné holky a MTV u toho. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • Při příjezdu na benzínku je venku světlo. O pár chvil později už je ale venku tma. (Duoscop)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama