Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že to i po tolika letech bude fungovat. Až by se zdálo, že ta vřískotovsko-tajemstvíloňskéholeťácká premisa je už vyžilá. A ono to funguje, evidentně kvůli tomu ženskému pojetí. Tedy alespoň než se to v závěru začne rozplétat a dojde to k ultrakomické pointě. Jednoduše řečeno, není to nic originálního a vlastně ani zajímavého, ale pořád je to lepší, než stejné subžánrové pokusy bří Kučerů. A navíc, zjistíte, že Carrie Fisher je stejně ostrá jako ve Hvězdných válkách a že Rumer Willis je... no dobře, nechám hormony protentokrát mlčet. 2,5* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak námět tohodle filmu už je pěkně obehranej a zaprášenej.Hlavní hrdinové byli zase silně nesympatický,takže nejenom těm kurvičkám ze zbohatlickejch rodin,ale vlastně všem těm parchantům sem přál úplně tu nejhorší možnou smrt.V tomhle směru mě uspokojila jen ta láhev,pak už nic.I děj byl dost předvídatelnej,a já jen v koutku duše doufal,že buď to bude něco nadpřirozenýho,nebo že na ty holčičky nachystali nějakou boudu,a vono hovno.Slabota.40%. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Úplně klasická teen vyvražďovačka, které nic nechybí, včetně hloupoučkého žávěru, ale ani nepřináší nic nového. Za zmínku stojí některá pěkná děvčata (hlavně ten párty úvod) a celkem originální mordy s křížovým klíčem na kola, to jsem snad viděl poprvé a je i celkem fájn, že vraždy nejsou mimo záběr - top scéna asi ta ve sprše a skleněná láhev v krku. Každopádně, při sledování jsem se celkem nudil, atmosféra zde není skoro žádná, dialogy a chování postav úplně typické pro tento druh Hororu, prostě blboučké a nereálné. Na jedno zhlédnutí, třeba v sobotu podvečer, před chlastačkou. (Full HD) ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Koukám, že nejsem jediná, komu to připomíná tajemství loňského léta:). Děj: členky vysoškolského dívčího spolku omylem zaviní smrt své kamarádky, svrhnou její tělo do nějaké díry v zemi (přece nepřijdeme o své večírky, super hadry, kluky a popularitu, no ne?) a za to je čeká odplata v podobě vraha, jehož zbraní je montáží páka. Kdyby nebylo stupidních dialogů, trhlin v logice a rádobyvtipných party scén, jednalo by se o lehce podprůměrný slasher, ale závěrečná čtvrthodina to poslala do... *doplňte libovolné sprosté slovo, které se vám líbí*. Vážně, takhle stupidní konec jsem nečekala a musela jsem díky němu srazit hodnocení na 1*. A závěrem pár poznámek k logice a fyzice: Budovy hoří právě takovou rychlostí, jakou momentálně filmaři pro jednotlivé scény potřebují; hasiči rovněž přijíždějí v momentě, kdy se to hodí do scénáře nejvíce; to, že v okolí řádí úchyl a likviduje vaše kamarádky, není důvod pro volání policie; 20 minut = hodina. No, radši se podívám na původní film z osmdesátek a budu doufat, že to není tak špatné jako tento jeho remake. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Přehlídka pěkných mladých hereček není ani trochu napínavá, natož aby ještě zvládla být něčím objevná. Co ale chtít od předělávky už tak ne moc úspěšného starého slasheru? Pokud někoho podobné věci baví, na zabití času se Sesterstvo nemilosrdných dá využít. Kam se ale hrabe i na takové Tajemství minulého léta… ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Při scéně, kdy Cassidy (Briana Evigan) spadne do šachty, je na zdi vytesáno: "Théta Pí musí zemřít"; ale v traileru je napsáno: "Jste na řadě." (Honza95)
  • Dívčí kolej se v tomto filmu jmenuje Rosman, což je příjmení producenta tohoto filmu. (Pumiiix)

Reklama

Reklama