Reklama

Reklama

Danny zdědil lázně v horách a chce se tam s přáteli zajet podívat. Nikdo z nich však netuší, že je čeká setkání s krvežíznivými kanibaly... Danny pracoval jako burzovní makléř, ale velký stres ho přivedl až na pokraj sebevraždy. Nemá žádnou rodinu, byl adoptován, a jeho rodinu vlastně tvoří jeho přátelé. Když se dozví, že zdědil hluboko v horách lázně Hobb Springs, zajede se tam i s kamarády podívat. Očekává nějakou malou chaloupku, ale komplex je opravdu velký. Starají se o něj sourozenci Sally a Jackson. Hluboko v lesích žijí i jejich příbuzní, zdegenerovaní a nesmírně krutí kanibalové. To však Danny ani nikdo z party zatím neví. Danny je rád, že našel rodinu, o které se domníval, že ji nemá. Zpočátku je takový rozpačitý, ale postupně se stále více přiklání k názoru, že by bylo nejlepší lázně zrekonstruovat a věnovat se jejich provozu. Sally a Jackson mají s Dannym plány, o kterých Danny zatím neví. Danny je vyvolený k tomu, aby měl se Sally dítě, a ozdravil tak rodovou krev. Sally a Jackson postupně likvidují jednotlivé členy party, ať sami, nebo za pomoci svých zmutovaných krutých příbuzných. Jednoho večera přesvědčí Dannyho, aby se s nimi vydal za ostatními příbuznými do lesa. To, co Danny vidí, ho šokuje a nevěří, že by to mohli být jeho příbuzní, ale poté, co vypije nápoj, který mu Jackson podá, se Danny změní. Má se Sally sex před očima všech, a když se vrátí do hotelu, ve kterém zbyla už jen Toni a dva kamarádi, chová se podivně. Zpočátku tvrdí, že jen hodně pil, a chce, aby odjeli. On zůstane se svou rodinou a bude se starat o hotel. Toni ho tam nechce nechat. Je jasné, že to místo a ti, kteří v něm žijí, nejsou normální. Ráda by Dannyho zachránila, ale je příliš pozdě, Danny už se rozhodl, že bude žít se svou rodinou, a Sally si vybral jako životní partnerku. Kanibalové zabijí přátele a mezi Toni a Sally dojde ke rvačce. Toni má navrch, Sally opaří v horkém prameni, ale na pomoc jí přijde Jackson, který chce Toni zabít. Danny se na chvíli vzpamatuje a chce, aby utekla, ale Toni toho ví příliš, a tak ji Jackson dostihne a zabije. Z Dannyho přátel už nezůstal mezi živými ani jeden. O několik měsíců později je Danny v roli správce svého hotelu a se Sally, která je po rvačce znetvořená a na invalidním vozíku, provozuje sex před očima svých kanibalských příbuzných. Doufají, že se jim podaří počít dítě. (TV Prima)

(více)

Recenze (174)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Do bahna sa topiaci celkom slušný pôvodný slash mutuje do vaty, ktorá sa tu a tam prestrihne nejakým mordom. Séria si takto spôsobila moje splývajúce, už pomaly seriálové dojmy. Vymaskovaná partička už pôsobí senilne a tie mordy sú už len tápajúce vymýšlanky. Final Destination aspoň inovatívne prekvapí, aj keď bla bla ...6 je myslím pekné číslo na uzáver. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Priemerne ob-rok sa natočí dašie pokr.WT.Už max.vylisované ovocie z ktorého nepotečie žiadna uspokojivá šťava.Snažili sa vylepšiť snímok erotickými vsuvkami,ktoré sa tam nevyskytli čisto náhodou.I ked z časti majú svoje opodstatnenie v príbehu,no tými nezmyselnými zápletkami ma už nedokážu prekvapiť.1 bola v tomto čisto jednoduchá a tým pádom bezkonkurenčne najlepšia.Niekedy proste nie je dobré príliš tlačiť na pílu.1.polovica ma skôr nudila ako bavila,ale v druhej sa to zlomilo a hluché miesta vystriedali scény zaujímavé.Týmto snímok klesal a zároveň stúpal v mojich očiach.Hop sem-hop tam.Ako na hojdačke.No nestagnoval.Čo je dôležité.Lenže čo do atmosféry,o nej tu nemôže byť ani reči.Wrong Turn už má tie najlepšie časy dávno za sebou.Je to starček,ktorý stráca na dychu a nápadoch.Poradím mu odchod do dôchodku.Suma sumárum 1,4,2,6,3,5 (rebríček WT-od najlepšieho). ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ač se mnozí z nás od druhého dílu několik let vroucně modlí, aby se tak již znovu nedělo, další skupinka ukrutně nesympatických porážkových idiotů a mimořádných hereckých antitalentů už po šesté nekompromisně Blbě zahnula. Zahnula, aby se v bulharské koprodukci brodila špatně cákaným kečupem mezi čím dál tím horšími latexovými maskami vesnických chromozomálních katastrof na pozadí (Ano, „pozadí“ je přesně zvolený termín!) scénáře natolik sofistikovaného, až dává pojmu „laciná a trapná ultimativní debilita“ zcela nový rozměr a ukazuje, že žumpa, kam se ještě může propadnout odkaz slušného prvního dílu, je daleko hlubší, než se zdálo po pětce. Můj bezedný divácký optimismus, na popud kterého jsem si dosud každým pokračováním zasvinil hárdisk v naději, že se vše zase v dobré obrátí, se právě vyčerpal a objeví-li se, nedejsatane, Wrong turn 7, vypálím jej na DVD, jež neprodleně pustím. Z dvanáctého patra na asfaltový chodník. A možná, že ho ještě předtím pochčiju. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak sem se k tomu taky dostal. Za typ hororu, kdy si partička kámošů vyjede na vejlet, bych dal cokoli. Ono ten příběh jako takovej to má vcelku dobrej, stejně jako i ta blbá pětka. Ale kazí jim to to jméno, kdyby to byl jakejkoli jinej horor, tak si to podle mě vede líp, holt první díly byly až moc dobrý, no spíš jenom ten první byl úplně jinde kvalitativně. Masky sou poslední dobou úplně strašný, to je něco příšernýho, nedá se tomu absolutně věřit. A nakonec k tomu přidali i nějakou rodinnou vesničku, no vymejšlej si už. Upřímně se každýho dalšího dílu bojim, protože je hloupý to točit dál zbytečně, ale kouknu se na to stejně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Původní snímek Wrong Turn se dočkal již pátého pokračování a já měl vážné obavy, že i tento šestý díl mu bude dělat ostudu a ani jsem se moc nemýlil. Změnu režiséra tato série potřebovala jako sůl, je ovšem otázkou zda vůbec mělo vzniknout. Valeri Milev se rozhodl vdechnout svému dílu nový nádech a kromě brutality divákům nabídnout i potřebnou porci erotiky. Jenom nevím, jestli zvýšený počet erotických scén a několik nahých slečen bylo tím pravým, co bych zrovna potřeboval u Pachu krve vidět. Jako hororový fanda bych totiž spíše přivítal pořádné jatka a hlavně solidní atmosféru. To bych chtěl však příliš, protože toho se tu rozhodně nedočkáme. Přitom začátek ještě nevypadal vůbec špatně a teď nemyslím soulož v jezírku. Bohužel potom přišla na řadu zbytečně dlouhá pasáž, ve které se seznámíme se všemi postavami, které tu samozřejmě byly jen do počtu. Masky trojice kanibalů se od posledního dílu vůbec nezlepšili a tak jediné co jsem ocenil, bylo pěkné bulharské prostředí, kde se natáčelo. Nebýt lovu divoké zvěře, asi bych si nudou okousal všechny nehty. Tvůrci totiž dávali přednost erotickým scénám před těmi krvavými, který vždy odbyli slabými digitálními triky a velmi rychlým střihem. Ve druhé polovině se to už zlepšilo a já se konečně začal i trochu bavit. Přitvrdilo se, ale nic extra výjimečného a neokoukaného nám tu nenabídli. Angažováním herečky, která má za sebou natáčení soft porna totiž rozhodně body neposbírají. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení bylo zahájeno začátkem března 2014 v Bulharsku. (Bathory)
  • Talitha Luke-Eardley je už třetím protagonistou v pořadí, který se objevil v této hororové sérii a zároveň v seriálu Hra o trůny (od r. 2011). V předešlém pokračování si zahráli Roxanne McKee a Finn Jones. (sir-dave)
  • V Pachu krve 6: Krvavý hotel je nejvíc erotických scén z celé série. (Worry77)

Reklama

Reklama