Reklama

Reklama

Danny zdědil lázně v horách a chce se tam s přáteli zajet podívat. Nikdo z nich však netuší, že je čeká setkání s krvežíznivými kanibaly... Danny pracoval jako burzovní makléř, ale velký stres ho přivedl až na pokraj sebevraždy. Nemá žádnou rodinu, byl adoptován, a jeho rodinu vlastně tvoří jeho přátelé. Když se dozví, že zdědil hluboko v horách lázně Hobb Springs, zajede se tam i s kamarády podívat. Očekává nějakou malou chaloupku, ale komplex je opravdu velký. Starají se o něj sourozenci Sally a Jackson. Hluboko v lesích žijí i jejich příbuzní, zdegenerovaní a nesmírně krutí kanibalové. To však Danny ani nikdo z party zatím neví. Danny je rád, že našel rodinu, o které se domníval, že ji nemá. Zpočátku je takový rozpačitý, ale postupně se stále více přiklání k názoru, že by bylo nejlepší lázně zrekonstruovat a věnovat se jejich provozu. Sally a Jackson mají s Dannym plány, o kterých Danny zatím neví. Danny je vyvolený k tomu, aby měl se Sally dítě, a ozdravil tak rodovou krev. Sally a Jackson postupně likvidují jednotlivé členy party, ať sami, nebo za pomoci svých zmutovaných krutých příbuzných. Jednoho večera přesvědčí Dannyho, aby se s nimi vydal za ostatními příbuznými do lesa. To, co Danny vidí, ho šokuje a nevěří, že by to mohli být jeho příbuzní, ale poté, co vypije nápoj, který mu Jackson podá, se Danny změní. Má se Sally sex před očima všech, a když se vrátí do hotelu, ve kterém zbyla už jen Toni a dva kamarádi, chová se podivně. Zpočátku tvrdí, že jen hodně pil, a chce, aby odjeli. On zůstane se svou rodinou a bude se starat o hotel. Toni ho tam nechce nechat. Je jasné, že to místo a ti, kteří v něm žijí, nejsou normální. Ráda by Dannyho zachránila, ale je příliš pozdě, Danny už se rozhodl, že bude žít se svou rodinou, a Sally si vybral jako životní partnerku. Kanibalové zabijí přátele a mezi Toni a Sally dojde ke rvačce. Toni má navrch, Sally opaří v horkém prameni, ale na pomoc jí přijde Jackson, který chce Toni zabít. Danny se na chvíli vzpamatuje a chce, aby utekla, ale Toni toho ví příliš, a tak ji Jackson dostihne a zabije. Z Dannyho přátel už nezůstal mezi živými ani jeden. O několik měsíců později je Danny v roli správce svého hotelu a se Sally, která je po rvačce znetvořená a na invalidním vozíku, provozuje sex před očima svých kanibalských příbuzných. Doufají, že se jim podaří počít dítě. (TV Prima)

(více)

Recenze (174)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak sem se k tomu taky dostal. Za typ hororu, kdy si partička kámošů vyjede na vejlet, bych dal cokoli. Ono ten příběh jako takovej to má vcelku dobrej, stejně jako i ta blbá pětka. Ale kazí jim to to jméno, kdyby to byl jakejkoli jinej horor, tak si to podle mě vede líp, holt první díly byly až moc dobrý, no spíš jenom ten první byl úplně jinde kvalitativně. Masky sou poslední dobou úplně strašný, to je něco příšernýho, nedá se tomu absolutně věřit. A nakonec k tomu přidali i nějakou rodinnou vesničku, no vymejšlej si už. Upřímně se každýho dalšího dílu bojim, protože je hloupý to točit dál zbytečně, ale kouknu se na to stejně. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Wrong Turn, který je již nějakou dobu pevně usazen v konečníku filmové kvality svým šestým pokračováním dokazuje, že být v prdeli pořád nemusí znamenat totální dno. Valeri Milev dal sérii nový impuls a místo bezduché, ale svým způsobem zábavné, řezničiny, tu máme ultranudnou bezduchou píčovinu s lookem devadesátkového céčka, kde ani těch několik gore scének nedokáže diváka zbavit neodbytné myšlenky : Vypni to, vypni to. Nutkání jsem odolal, polospánku ne, odpad jak vyšitý. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|65%| Šestý a pravděpodobně asi už i poslední díl této ujeté hororové (dle mě spíše komediálně) laděné série. Hejkalové jsou zde vtipní spíše až ke konci filmu. Nejlepší byla podle mě scéna, kdy jeden hejkal strčil hadici své oběti do prdele a pustil vodu – tělo oběti se nafouklo a explodovalo. :D Mě tahle ujetost v této sérii baví. A to se nestává u mě zvykem. V ½ filmu to vypadá, že je to trochu vážněji pojato, pár slušných vražd, i když se to nudně táhne. Ke konci už je to, co se týče hejkalů správně ujeté. Ale mám problém s divným příběhem, který nejvíc vygradoval ke konci. To mi nějak nesedlo, proto ty 4* nedávám. Jinač to byl neškodný úlet, který na to 1 shlédnutí špatný nebyl. Čtyřka je tedy ještě o něco slabší, jinač 1,2,3 a 5.díl jsou mnohem lepší. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Šestý díl kanibalsko-buranské hororové série se nese již ne v béčkových ale téměř v céčkových vodách. Zprvu to nevypadá špatně, ale prostředek filmu je prakticky o ničem a sleduje nesympatické partu amerických fracků. Ani konec nenabízí překvapivě nějakou pořádnou řež a nutno konstatovat, že zatím poslední díl série je nejhorší. Pár gore scén tu sice je, třeba i slušných, ale je to strašně málo na film, který prakticky o ničem jiném být nemá. A napětí? To už vymizelo ze série úplně. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Série Wrong Turn se přesunula do Evropy (natáčelo se v Bulharsku), režisér taktéž není Američan, nýbrž rodák ze Sofie. Peníze producentů, kozy a nahé zadečky už americké jsou. A začíná to solidně. Termální zpestření cyklistického výletu a jeho krvavý dojezd. Vzápětí tu máme bandu přátel, kdy jeden z nich, zřejmě ten nejméně sympatický, se zdá být hlavní postavou, protože zdědil starý lázeňský hotel. Scénárista nicméně vzápětí musel nešťastně upadnout na hlavu, protože příběh se svou „komplikovaností“ rovná libovolnému dílu italského seriálu Okouzlení, všichni mají chuť souložit na zvláštních místech, mele se tu o rodině, o tradicích, minulosti, oddanosti. Oproti dle mého solidní pětce je to nemilý sešup, masky jsou mizerné, mutanti se pitomě hihňají, ale to je asi tak všechno, že už to ani klystýr požární hadicí nezachrání. Víc než o porcování mladého masa se tu vykládá o rodinných liniích. A herecká dřeva tomu moc nepomáhají. I když mám za to, že nějaký bláznivý producent nacpe prachy i do sedmičky!! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje nejvíce nahoty ze všech filmů z celé série, přičemž každá žena v hlavní roli je v určitém okamžiku filmu nahá. (ČSFD)
  • V Pachu krve 6: Krvavý hotel je nejvíc erotických scén z celé série. (Worry77)
  • V scéne, v ktorej Jillian a Bryan idú nakupovať, je možné na nástenke s nezvestnými osobami vidieť Zaca Efrona. (Marceloo)

Reklama

Reklama