Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (185)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nepříliš podařené pokračování podařeného předchozího dílu. Hutná a vážná atmosféra je fuč, namísto ní je "napínavá" atmosféra tvořena ječením, řvavou hudbou a nesnesitelným stroboskopickým blikáním blesků v závěru. Polovina dialogů je navíc plytkých a naprosto debilních, a to díky párečku dvou debilních negroameričanů, obsazených v rámci projektu pozitivní diskriminace. Naštěstí se aspoň v průběhu filmu vysvětlí nepochopitelný lapsus s hlavním městem Brazílie. Nebýt toho idiotského blýskání, dám s přihmouřenýma očima tři. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Další léto = další tajemství. Druhý díl se podařilo obsadit ještě lépe než jedničku. Jeffrey Combs je přímo lahůdkový. Bohužel scénaristův mozek si vzal zřejmě na čas dovolenou a taky to podle toho vypadá. Vřeštění střídá rozepnuté blůzky, takže divák se více soustředí na vnady Jennifer Love Hewittové než na cokoliv jiného. Ono ale tady toho zajímavého k vidění vlastně ani více není. Konečný účet: 8 mrtvých. 30% ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Pokračování hororu o zabijákovi s hákem. Tentokrát Julie a její kamarádi vyhrají víkend na Bahamách, který se ale změní v boj o přežití. Ben Willis stále žije. Jednička byla rozhodně lepší a měla v sobě mnohem víc originality. Druhý díl pak jenom ždíme s úspěchu prvního. Nicméně pro mě stále koukatelné. Rozhodně je spousta horších pokračování. Z herců zůstali jen Love Hewitt a Prinze Jr. (kdo jiný taky že, když ostatní jsou mrtví), ostatní nejsou tak výrazní. Kdo ale stojí za zmínku, je Jack Black v roli zhulence s drdama. Je tady spousta blbostí a nesmyslných záběrů, já se ale bavil a protože mám rád horory, dám 3*. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Někoho jsem zabila, ale byla to nehoda........... Jennifer Love Hewitt ( Julie James ) zůstává a je stále hezčí a hezčí. Víte jaké záběry nemám rád ? Třeba ten z dvacáté druhé minuty. Utíkání před jedoucím autem prostředkem silnice, přitom stačí jen uhnout ke krajnici. Tady se však hlavní pronásledovaný rozhodl skočit přes svodidlo až v tom nejhorším místě - za svodidlem byl svah. Ve filmu si zahrál i Jack Black jako Taitus a ještě nebyl psaný ani v závěrečných titulcích. Julie ( Jennifer ) si ve 36 minutě zaspívá song How do i deal. http://www.youtube.com/watch?v=Cg377DeHgsM Děj filmu se odehrává na Bahamách a i na Bahamách je v módě nošení rybářských pláštěnek, zajímavé. CITÁT - Prosím, nerušit........... Karla Wilson ( Brandy ) a její přítel Tayler ( Mekhi Phifer ) mě docela lezli na nervy, čekal jsem nadějně zda a kdy zemřou. A taky mě docela štvalo, že ve filmu umírá spousta nevinných lidí, kteří nemají nic společného s případem loňského léta. Film je o hvězdu horší než jeho loňský kolega. CHYBA VE FILMU - Julie vystřelí ze šesti raného koltu osm nábojů - to je výkon. Hudba - John Frizzell a kamera - Vernon Layton. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vřískot byl vždycky lepší :) Ale teď se tu kromě Jennifer Love Hewittové (jejíž životní heslo je All You Need Is Love :)) zjeví ještě Jennifer Esposito... A za správně vypsychovanou hlavní hrdinku, které už ale nikdo nevěří (do jisté chvíle... :)), a za svým způsobem zábavně podané nahrávky vrahovi - viz i jinde zmiňované "Měli bychom se rozdělit...." :))))) A nevím, proč to tady nikdo nezdůraznil, ale Jenn má nádherné oči :) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Aby Julie James a její kamarádka Karla mohly odjet na Bahamy, musely odpovědět na otázku – Jaké je hlavní město Brazílie. Odpověděly Rio de Janeiro. Měly by pravdu ale pokud by žily mezi lety 1763 – 1960. V 50. letech se totiž začalo stavět nové město Brasília, které se stalo hlavní městem Brazílie dne 21. dubna 1960 (Stocki)
  • Podstatná část děje se má odehrávat na Bahamách, ale když Julie a ostatní jedou lodí na ostrov, vidíme v pozadí kopce a hory. Bahamy mají malou nadmořskou výšku a tvoří je vesměs rozlehlé pláže. Film se natáčel ve státě Jalisco, což je jeden z 31 státu Mexika. (Stocki)
  • Keď sa pri finálnej konfrontácii na cintoríne objaví Ray (Freddie Prinze Jr.) pokúsi sa vystreliť z pištole, no očividne v nej nemá náboje. Keď však o niekoľko sekúnd Julie (Jennifer Love Hewitt) vezme zbraň zo zeme, vystrelí z nej na Bena Willisa 8 krát. Nie len, že v nej pred malou chvíľou neboli náboje, ale išlo o pištoľ, do ktorej viac ako 6 nábojov nezmestí. (tXtX)

Reklama

Reklama