Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Toto snáď Sylvain White(alebo skôr scenárista) nemyslel vážne!.. Bol som pripravený na hocičo, vedel som ,že po réžijnej stránke to bude slabé, aj to že herci budú otrasní, ale nebol som pripravený na taký smiešny koniec! Som fanúšik hororov, dokonca aj takíchto slasherov, ale keď si scenárista vymyslí "mystický koniec" tak to už je na mňa priveľa. Jedna hviezda za to, že som to dopozeral do konca. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak "C" film s amaterými herci natočený "seriálovou" kamerou, který pouze těží ze známého názvu svých předchůdců. Děj je 100x provařený a i těch vražd je poskromnu, v prvních 60ti minutách se vpodstatě nic neděje a každá minuta nudy vás nutí přemýšlet o tom, zda jste neudělali špatně že se na tento paskvil koukáte. ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Videl som ho 2x a tak nejako som dúfal, že som si to zle pamätal ale nestalo sa. Za mňa je to úplne zničenie prvých dvoch filmov. Tvorcom asi išlo o nejakú tú nostalgiu e nepodarilo sa ani z ďaleka. Príbeh je až veľmi podobný prvému filmu. Herecké výkony sú úplne zle. Charaktery sú priam neexistujúce. Kamera a vizuál je zlý. To už o málo lepšie je Sharkonado. Vraždy sú fajn asi? Jediné plus je, že sú tu dve hlavné postavy na ktoré sa dá aspoň pozerať. Za 92 min skaziť skvelý slasher,. Úplne to zaklincoval koniec. Celkové hodnotenie za mňa je 15%. 5% za snahu, 5% za nápad a 5% za dve slečny. Film jednoznačne neodporúčam. Odkiaľ sa na ČSFD nabralo 31%? Netuším. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak jsme to dokoukali a již vím, jestli je dvojka lepší než trojka nebo ne. Za mě je lepší trojka než dvojka, ale podle bratra je lepší o fous dvojka než trojka. Myslím si, že si tohle 31% nezaslouží. Já bych tomu dal pod 40% nedal. Hrozně dvoutisícovkové, jak postavama, tak horší kamerou a dějem. Vrah se mi tu líbil, ale jeho tvář vypadá opravdu strašně a přehnaně. Nepochopil jsem, že když někde postavy jsou, tak je za nima černo. Zase je nelepší ta emo kámoška. Hodně podobná blondýně z jedničky a černošce ze dvojky. Postavy charakterem dost kopírují jedničku, ale to i dvojka. Kouká se na to líp než na dvojku a postavy jsou o trošku lepší. Poslední scéna ve filmu se mi líbí. VYHODNOCENÍ: JANA YNGLAND HRUŠKOVÁ JE SUPER!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kamera a kvalita záběrů mě občas docela překvapila. Scény se docela slušně střídaly a je vidět, že na střihu hodně zapracovali, ale kvalita záběrů se týká pouze děje odehrávajícího se venku. Jakmile totiž přišlo na scénu něco, co se odehrávalo uvnitř budovy, nastal kámen úrazu. Špatné podsvícení scény a kouřové efekty zcela pokazily několik scén. Zřejmě se snažili zamaskovat velice chabý oděv rybáře, který byl diametrálně odlišný od předchozích dílů. Připadalo mi, jako by se nejednalo o pláštěnku, ale nějaký kožený obleček. Navíc scény, ve kterých se odehrávaly vraždy, byly vždycky ve tmě. Nutno dodat, že tyto scény měly určitou nápaditost a přestože se některé z nich náramně podobaly tomu, co jsme měli možnost vidět v obou předchozích dílech, nenudily. Hudební podklad byl tentokrát velice zvláštní. Zatímco v ostatních dílech se na něho několikrát vsadilo, protože měl navodit pocit stísněnosti, nebo oznamoval vrahovu přítomnost, tady se hudba moc neprojevovala. Samozřejmě se tu vyskytla, ale moc jsem jí nevěnoval pozornost, protože se objevila vždy jen na krátkou dobu. Přesto některé melodie stojí za řeč. Samotný děj se dost často odehrával v budovách, nebo v noci takže krásné okolí hor se ukázalo jen v několika málo scénách. Přesto všechno se na něj dívalo pěkně. Při sledování lanovkové scény jsem si na chvíli připadal jako ve hře Wolfenstein. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)
  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)

Reklama

Reklama