Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (90)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud jednička měla koule, tak z dvojky zůstala vykastrovaná čubka. Dosadit na režisérská křesla dvě ségry, co na sebe upozornily psychárnou American Mary, se ukázala jako kurevsky špatná volba. Holky nejspíš jely podle školní příručky "Jak unudit filmového diváka k smrti", protože tolik klišoidní vaty jsem ve slasheru už dlouho neviděl. Jakob se skoro až se švýcarskou přesností objeví vždycky tam, kde se objevovali zabijáci už v sedmdesátkách - za vašimi zády. Takže nezapalovat sirky, neschovávat se na hajzlu, a hlavně (!) necouvat o několik kroků zpět bez ohlížení se. Co ale na moderním vyvražďováku vážně nasere, je naprostá absence brutálnějších mordů a koziček, obzvlášť v seskupení takových kočiček. Nemá cenu se dál rozepisovat, tohle se prostě nepovedlo. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Zase dojebanej překlad "nevidím zlo má smysl v tom dovětku... neslyším zlo. Takže tenhle měl nejspíš zbýrat uši! Někdo se tu moc koukal na michaela Maerse.. ale ani ten by se bez hlavy nedokázal vrátit spět.. blbost na druhou, otřesnými hereckými výkony... spíš komedie z brutálními výjevy... z pár gore... fakt nuda ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Na to jak viditelný potenciál ukázaly Sosky po vypuštění American Mary, See No Evil 2 mělo zůstat navždy pohřbené pod zemí. Nevím, zda by to dopadlo líp, kdyby se natáčelo pod taktovkou jiného režiséra, ale ani mě to nezajímá. Tohle je prostě jedna velká klišé pohroma s abnormálním množstvím debilních postav a ještě debilnějšího chování. Ale film, ve kterém ve flashbacku příjde záporák o levé oko a v následující scéně má zalepené oko pravé a takhle se to v každé scéně střídá pořád dokola, to snad ani nemá cenu víc komentovat. To byla prostě muka. Ale moje. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

I přes evidentně nižší rozpočet, o dost méně triků a FX, přece jen pokračování dostálo kvality jedničky. Všechno zachraňuje Kane a Danielle Harrisová, kterou prostě můžu ... můj typ. :-) Prostředí nemocnice nechá vzpomenout na dvojku Halloweenu, ovšem Kane je přece jen rychlejší a mohutnější než Mychael ... A tak boří vše co mu přide do cesty, zamykat před ním dveře nemá vůbec žádnou cenu, probourává se přímo zdmi, s lidma hází jak s nafukovacíma Aničkama a obratnost se zahnutým lékařským sekáčkem je taky na jedničku. Gore moc nečekejte, jde spíš o temnou, napínavou jízdu podbarvenou hutným hudebním doprovodem. V dnešní záplavě (ne)hororových-kino-sraček je tohle jednoznačně perla a já si u ní skvěle odrelaxoval ... Nejde nesrovnat se severským špičkovým Fritt Vitt 2 , kterej je ale ještě o dost levlů výš ... a s již jmenovanou klasikou Halloween 2 ani raději vůbec nesrovnávám, protože to je "hororový-slešrovský" nebe ... Doporučuju všem ... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kane is back and he is sucks. Pro mě velké zklamání, protože první díl byl gore nářez a tady jsem si připadal jako bych koukal na nějaký temnější Titanic. Kane je sice pořád hovado jako prase, ale zde je držen hodně na uzdě. Hold když se k tomu postaví dvě pipky, je jasné, že to nemůže dopadnout dobře. Jedna dobrá gore scéna, nevyužitý potenciál márnice a děsná nuda, kdy máte pocit, že jste právě dostali anální sondu a ne kvalitní pokračování. Co se týče atmošky je snímek docela fajn, ale já prostě čekal krvavé žně. Jestli bude trojka, doufám, že se k tomu dostane někdo, kdo si umí pohrát s gorem a využije plnou sílu tohoto hromotluka. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sestry Soskovy si udělaly malé cameo, při úvodních titulcích na začátku filmu jsou vidět dvě mrtvoly, to jsou právě Jen a Sylvia. (Polgedney)
  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)
  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)

Reklama

Reklama