Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat.Pro mě asi nejhorší díl celé série.Sice se tam objeví nějaké ty krvavější momenty,ale i ty nejsou nic extra.Navíc totálně bez nějaké atmosféry.Velké zklamaní.Snad Leatherface(2016) bude lepší.Za zmínku stojí mikro štěk Billa Moseleyho.Nuda.Radši jsem měl jít pořezat dřevo než čumět na tenhle hororovej průser. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mnou tolik očekávaná další nová verze kultovního kousku, který v roce 1974 udělal jeden z největších zářezů do dějin moderního hororu, mne sice mírně zklamala zejména atmosférou ... Sice zde jsou typické, kultovně vypadající scény, motorovka řve nonstop asi 45 min, obrovský postarší Leatherface pobíhá po lesích a okolí vily jako srnka, tedy jako za mlada ... ale celé je to takové uhlazené, gore občas viditelně digitální (ne všechny jsou digy...), člověk jaksi úplně ztrácí tu hlavní stránku filmu a tou je typická "TexassXchaw"-atmoséra ... Budiž, není to to, co remake (2003), ani mnohem nechutnější a brutálnější prequel (2006), ale ten nápad, že to není "jen" o Leatherfaceovi, ale že to je vlastně tzv. "rednecks" subžánr, ten se mi líbil ... Že celé město tutlá jedno temné tajemství a nikomu se nedá věřit. Nakonec je Leatherface chytře namířen jako tupá nemyslící zbraň proti zkorumpovaným bossům města, což bylo fakt super, protože ...dobře jim tak. :-) Jako není to žádná mega-pecka, ale já tu sérii miluju a všechny poslední tři moderní verze se mi zamlouvaly a jsou jistě oslavou nejlepšího hororu všech dob ... ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět Sašin psychologický rozbor, protože nic, co v tomhle filmu udělá (a od půlky už tuplem) nedává ani trochu smysl. Nejvtipnější momenty jsou samozřejmě veškerá klišé jako "máme otevřenou bránu, auto nestartuje, ale my z něj přesto nevylezeme" a "honí mě cápek s motorovkou, a tak vylezu na ruský kolo", plus tuna obligátních bezdůvodných pádů. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Obrovskej průser tenhle TC 3D. Jo, tutově jsem počítal se zbytečným pokračováním nebo kdoví čím, ale aspoň jsem doufal v seriózní brutální vodotrysk z krve a vnitřností za nelidskýho řevu texaskejch týnejdžerů (viz. předchozí díly). Já se nebudu rozčilovat ani bádat v souvislostech se jmény postav. Tohle je prostě a jednoduše vykrádačka jména se vší parádou. Vezmeme ohrna s předkožkou na xichtě, dáme mu motorovku, za název filmu plesknem 3D a je vymalovaný. Hovno leda! Leatherface, co má svědomí a je účastníkem závodů v dálkovém kulhání, mi může akorát pokurvit den. Napětí nula, příběh nula na druhou, 3D efekty nula na třetí. Alexandra Daddario v pohodě, ale její postava bullshit, ostatní jakbysmet. Gore maximálně průměr, torture nula.....tohle si stáhněte a hned vymažte. 10% ani nevím za co......za pár dní.....zvedám na jednu hvězdu, páč na toto to opravdu nemá. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"V poličce zaprášené, Husquarna leží... v hlavičce vymetené, myšlenka běží. Svou pilu nastartuj, lásku zubatou... sestřenku ocejchuj, krásku kozatou." Jo jo, krev není voda aneb zbytečné házení výchovného hrachu na zeď. Slušně vychovaná, hodná a milá dívenka, povahově téměř Matka Tereza... a stačí čmuchnout si benzínových výparů a uslyšet libý zvuk nastartované pily a z kozaté princezničky je rázem krvelačné monstrum, důstojný sparingpartner svého bratrance při jatečním porcování (ne)lidského dobytka. Tohle přehození výhybky v hlavince slušňačky mě zaujalo a oceňuji ho zaslouženými třemi, na cimprcampr rozkrájenými hvězdami. Srovnávat s ostatními dřevorubeckými dokumenty a masakry potřebu necítím, film jsem si užíval, jako by to byla má úplně první motorová pila, kterou jsem kdy nastartoval. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

Reklama

Reklama