Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Konečně vyšlo mnou velmi očekávané pokračování vynikajícího a brutálního slasheru, ale bohužel, jak se o sequelech praví, že bývají horší, See no Evil 2 to jen potvrzuje. Filmu značně uškodilo, že režisér není chlap, ale dvě ženské, což nevěstí nic pozitivního. Oproti jedničce výrazný krok zpět. První díl považuji za nejbrutálnější, nejšpinavější a nejšílenější slasher/survival jízdu, která doposud byla natočena, ovšem dvojka se drží až moc na uzdě. Prostředí márnice je sice velmi atraktivní lokace, ale její potenciál byl plně nevyužit. Jacob je stále nekontrolovatelná a nezastavitelná vraždící mašina, ale proč proboha používá ruce? když má k dispozici tisíce vražedných nástrojů od nožů, pilek až po skalpel, to byl pro mě největší kámen úrazu. Většina úmrtí buď nevidíme anebo je pouze zaškrtí a tím šmitec, což mi v dnešní době jako vražda příjde až příliš moc nevynalézavé. Zaujmou pouze 2 gore scény, ale to je málo, kor když v jedničce jich bylo přes 20. Potěší pouze pěkné holky( Danielle Harris obzvlášť), vášnivéj sex, napětí, klišé, moderní look a je to naštěstí i zábavný, (Počkat koukáme na Komedii či na Horor ?) a odklonění od brutality velmi zamrzí. Snad se dalšího dílu ujme Aja či jiný řezník. Sestry Soskovy od teď nesnáším. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že z práce Soska sisters je cítiť nesporné zanietenie pre hororový žáner a ich filmy nie sú márne. Máme tu nekompromisného psychopata, veľkého ako stodola, ponuré prostredie márnice, v ktorom si parta pripitých teenagerov dá so zabijakom neplánované rendezvous a zopár nevyhnutných drsných zabití. See No Evil 2 v zásade spĺňa všetky atribúty poctivej slasherovej zábavy a radím ho k tým lepším vyvražďovačkám z ostatných rokov. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kto videl Fritt vilt II a nepáčila sa mu nech tento film obíde míľovými krokmi,lebo dá sa povedať dosť veľká podobnosť,len nemocnica je zamenená za márnicu.Neskutočne nesympatické postavy a k tomu totálne nezmyselné a tupé scény.A Jacoba ešte urobili Gladiátorom,to už bola iná fraška.Za 2 lakačky po ktorých som sa skoro posral dávam 1*. Príbeh neoriginálny,spracovanie tupé,postavy primitívne, záporák trápny debilko, vraždy žiadny nový impulz som nepostrehol a mohol by som pokračovať ďalej ale vonkoncom sa mi nechce. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Neviem aký zmysel má rozvíjať práve See No Evil do série, keďže už jednotka nemala veľký úspech a navyše sa jednalo o podpriemerný kúsok, na ktorý si po tých ôsmich rokoch už nikto nespomenie. Každopádne teraz tu máme dvojku, ktorá klesá takmer až na samé dno. V slasheri rozhodne nehľadám prepracovaný príbeh, nebodaj akékoľvek scenáristické kvality, úplne stačí pokiaľ sprostredkuje napätú krvavú jazdu. See No Evil 2 má však problém aj s tým. Gore tu nie je nijako výrazné, vraždy sú úplne bez nápadu, ale najviac irituje demencia celého námetu, spoločne s tými najotravnejšími postavami aké som v horore videl (vedie neskutočne otravná Karharine Isabelle! a jej pokus o šukačku s mŕtvolou v márnici). Keby ich všetkých zakillovali do 10 minút vôbec by som sa na ten film nehneval, ale v tejto retardovanej spoločnosti bez akéhokoľvek pudu sebazáchovy tráviť hodinu a pol bolo doslovne utrpením. To, že toto pokračovanie bude absolútna zbytočnosť som síce tušil už vopred. No, že to bude až tak nehorázne blbá zbytočnosť by som netipoval! Prostredie nemocnice síce dalo na pár sekúnd spomenúť na vyčíňanie Michael Meyersa v Halloween II, ale to je tak všetko. Takto to jednoducho dopadne, keď horor točia dve sestry. CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Na další vyvražďovačku s Kanem jsem se docela těšil a rozhodně nejsem zklamán. Film příjemně odsejpá a překvapivě v sobě nemá příliš nudných pasáží. Najde se tu i pár slušných gore scén, avšak je třeba říct, že od Soska Sisters jsem teda čekal víc krve, řezání a mučení. Nejvíc mě bavila přehrávající Katharine Isabelle, jejíž postava byla krásně perverzní a ujetá, v tomhle podání je Katharine prostě neodolatelná. Po celou dobu jsem byl víceméně spokojený s tím, co mi bylo servírováno a bavil jsem se, jenže pak přišel závěr, který mé spokojenosti uštědřil pořádný kopanec do koulí. Pořád nedokážu pochopit, co to sakra mělo znamenat?! Takhle odfláknutý konec jsem po solidním průběhu opravdu nečekal, a proto musím jít s hodnocením o jednu hvězdičku dolů, než jsem původně zamýšlel. I tak ale doufám, že se na to Kane nevykašle a alespoň ještě jednou ho uvidíme lámat kosti, prorážet dveře a vydloubávat oči z důlků. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)

Reklama

Reklama