Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Nevím co napsat o tomto hororu. Spolek holek, kteří si říkají Theta Pí, si udělají srandu z kámoše a jak si myslíte, že to dopadne? No tak, že všechny postupně zhebnou. Nutno dodat, že ty krasavice byly ale fakt totálně vypatlaný. Stokrát ohraná písnička, ale když já horory tohoto typu rád. Prvních šedesát minut je takových nemastných neslaných. Závěrečná půlhodinka ale jede ve velkém stylu. Celkem dobrý hudební doprovod. Takže 50%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, tady se moc nepřemýšlelo. Vyhlásil se konkurz na "žhavé" holčiny, pokud možno, aby měly za sebou nějakou vysokou a aby byly členkou Terra Pí. Zástupci opačného pohlaví aby měli ve vlasech co nejvíc gelu a uměli se nenápadně plížit v pěně do koupele. Pak už jen stačí vyrobit si, samozřejmě tajně, speciální klíč (mimochodem dost podobný tomu, který měla Yuffie ve Final Fantasy-kdo viděl, pochopí:-)) a masakr na teenagerských "diskotékách" může začít. Moment, málem bych zapomněl. Castingu se zúčastnil jedinec, který dokázal přežít i pád do ohně... Dost čitelné a už vůbec ne hororvé "gala představení"... :-) 35% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// PLUS: Rumer Willis se zřejmě potatila, Carrie Fisher to s brokovnicí sluší, docela psycho a zdařile rozehrané drama mezi "kamarádkami", sice ne vždy uvěřitelné, ale šlo o rozdělení charakterů, hodilo by se asi dobře pro studii chování, má to atmosféru a napětí MÍNUS: herecké výkonu občas nejsou zcela přesvědčivé, závěr a "překvapivé" zvraty vůbec nejsou překvapivé, naopak jsou s přehledem očekávané/// Shrnutí: Čekal jsem něco trochu jiného, ale bylo to nakonec spíš lepší. Částečně to funguje jako vyvražďovačka, ačkoliv v tomhle film není nejlepší. Spíš mě zaujalo jak jistá "nehoda" rozkládá "spolek" zevnitř. Vtipné je, že jim jejich osud spíš přejete./// Celkem 76%/// ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další horor z řady "Neurazí, nenadchne", který má přehnanou délku, nijak extra zajímavé postavy (ale nutno uznat, že aspoň nelezou na nervy), pár debilních zvratů a vykrádá totálně Tajemství loňského léta (které je o mnoho levelů lepší), zase na druhou stranu v druhé polovině je to poměrně napínavé a pár smrtí je celkem dobrých, dívat se na to celkově taky celkem dá, ale člověk od toho nesmí čekat bůhvíco. A jediná postava, kterou jsem si tady aspoň trochu oblíbil, přežila. Přemýšlel jsem i nad třemi hvězdami, ale kvůli tomu tradičnímu klišovitému konci nechám ty lepší 2*. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak vám treba b!tches! Rozmýšľať nad tým, čo si väčšina opovrhovania hodných charakterov v tomto snímku zaslúži, by trvalo možno pár sekúnd. No a ak ide o tento slasher, tak aj ten si tiež zaslúži a to vašu pozornosť, pretože ide síce o jednoduchú a pre dnešnú generáciu vytuningovanú báchorku, ale v rámci žánru fungujúcu a technicky zdatnú. A snáď ani viac netreba. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)
  • Při scéně, kdy Cassidy (Briana Evigan) spadne do šachty, je na zdi vytesáno: "Théta Pí musí zemřít"; ale v traileru je napsáno: "Jste na řadě." (Honza95)

Reklama

Reklama