Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně udělali z Leatherface transku. Kterýho vola mohlo něco takového napadnout. Všechny známé hororové série mají nějaký ten nepovedený díl, dokonce i velmi špatný, ale Kim Henkel dokázal udělat z této hororové klasiky něco totálně odporného a zároveň znevážil práci všech předchozích tvůrců. Za tenhle film bych Henkelovi přál, aby se dostal Leatherfaceovi na stůl. Věřím tomu, že Zellweger a McConaughey se nyní stydí, že se něčemu takovému propůjčili. ()

Šakalík odpad!

všechny recenze uživatele

No nevěřil jsem, že to může být až tak strašné špatné, jak naznačuje místní hodnocení. Bohužel musím konstatovat, že to je ještě daleko horší... Tahle absurdní krávovina si ve své bizarnosti nezadá ani s ujetým druhým dílem, který však proti téhle peachovině vypadá jako učiněný poklad. Zatímco Matthew McConaughey roli bláznivého Vilmera zvládá na výbornou, Renée Zellweger se ve své úloze doslova topí a jediné její štěstí spočívá v tom, že tohle je natolik špatný film, že si toho nikdo nevšimne. Film se snaží – ostatně jako všechny předchozí díly – zobrazit skutečnou podstatu šílenství, kterým Leatherfacova rodinka oplývá měrou vrchovatou, jenomže ty uječené scény se už začínají opakovat. Když už jsme u Leatherface. Nápad udělat z jedné z nejkultovnějších postav v historii hororu jakéhosi transvestitu považuji za neodpustitelné rouhání, za které by autor scénáře zasloužil motorovkou do análu. Buďme alespoň rádi, že tahle zhovadilost odradila další břídily od pokusů natočit ještě nějaké pokračovaní, pač tímto dílem klesla texaská hororová série na samé dno filmové žumpy. ()

Reklama

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut vypadalo slibně, bohužel pak nastoupil McConaughey se svou robotickou nohou na dálkové ovládání, transvestit Leatherface, "organizace, která vše ovládá". Korunu tomu nasadil chlap v černé limuzíně, kterému cosi podobné bradavkám vyrostlo z břicha. Divím se, že to Nova zařadila do vysílání. Dno. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ještě než se na nás vyřítili videoklipové verze "Texaského masakru" vznikl tento velice špatný a nudný remake se začínajícími hvězdami Renée Zellweger a Matthewem McConaugheyem. Snímek postrádá jakékoliv napětí a po celou stopáž si nepřipraví nic zajímavého nebo snad dokonce napínavého. I slabé novodobé remaky jsou o něco zajímavější. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Fňuk muselo to přijít...tohle už neokecám ani já. Katastrofa tenhle film ale zase na druhou stranu...super komedie...Jako utíkat před autem po cestě když všude kolem jsou stromy kam se můžu schovat to ještě poberu...ale že René a Meťů po tomto skvostu a výkonu prorazej to by tehdy nečekal asi nikdo avšak možná to je díky jejich rvačce o dálkový ovladač na Matthewovu nohu...to jsem opravdu řval smíchy...Z Leatherface je total žena !!! Blbec co míří na namachrovaného klaďáka ho před sebou žene do domu tím způsobem že mu klaďák ležérně zavře dveře před nosem, nahodí ramena a jde se vyčůrat. V koupelně uvidí mrtvolu a řekne...juj to jsou věci asi bych měl jít radši pryč toto místo jest nějak divné...Nežertuji toto vše a mnohem více ve filmu potkáte...CO TO SAKRA JE? Už vím...MASAKR :D A to totální... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama