Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Abych byla upřímná, tak dvě a půl... Herci dobří, uvítala bych originálnější vraždy, a když už jsme u toho, tak i originálnější příběh. Největším bonusem filmu je poměrně solidní atmosféra, která dnešním rádoby horrorům v 90% procentech chybí... Třetí hvězdičku nakonec ubírám za nedovysvětlený (jedna z dívek v kostýmu vraha) a předvídatelný konec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo hold ne každý si pamatuje, co se dělo v šesté třídě, ale zato si spousta lidí určitě vzpomene, že tohle téma už tu bylo několikrát. S originální zápletkou tu byli tvůrci vážně na štíru a o logice při některých scénách se nebudeme bavit už vůbec. Ale tak na vlně Vřískotu se během následujících měsíců a let svezlo tolik filmů, že se snad ani nedají spočítat. Většina z nich však za moc nestojí a Valentine taky není zrovna dvakrát velké terno. Tvůrci vědomi si slabin, jenž jejich „dítko“ v sobě skrývá, vsadili vše na jednu kartu a to „atraktivní“ herecké obsazení. Což pochopitelně nevadilo hlavně mužskému publiku a milovnicím seriálu Angel. Přiznám se, že i já jsem před léty ulítával na Denise Richards a její luxusní křivky mě nenechávají chladným ani po letech. Právě její postava byla asi tím nejlepším, co nám tento film právě nabídl (no spíš bych řekl, že to byla hlavně její visáž, ale to je jedno…). Ani ostatní děvčata však nebyla špatná (vzhledově). Horší to už však bylo se samotným filmem. Především pak po stránce atmosféry. Místy se tu skutečně povedlo navodit příjemné „klíma“, jenže těchto záchvěvů bylo jako šafránu a film tam povětšinu času dost nudí. Vraždy jsou sice pestré, ale jediný jejich úkol byl ten, aby divák u té přehlídky beznaděje a zmaru neusnul. Pořád jsem jaksi doufal, že se děj posune kupředu, že přivane nějaký ten svěží vítr, jenže místo toho přišlo další stupidní klišé (no toho tu bylo opravdu dost). Ten závěr měl být zřejmě „šokující“ – jenže to by se toho museli chopit úplně jiní „kabrňáci“. Takže já s tímto slasherem moc spokojený nebyl. Dám tomu sice průměrné hodnocení, ale film jako celek si zaslouží tak sotva 20%. Těch dalších 30% je za dobrý soundtrack (Don Davis) a nepřehlédnutelnou Denise Richards. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Strašně často se mi stává, že mám přesně opačný postoj k filmu a jeho postavám, než jaké autoři zamýšleli. Nechci být zlá, ani škodolibá, ale co asi očekávají od normální inteligentní osoby která si tenhle film pustí? Já jsem to těm slepicím docela přála. Co asi? Parta nesympatických sprostých holek, s IQ banánu které se v dětství posmívaly klukovi protože měl brýle, a to, že on je za to v dospělosti začne systematicky vyvražďovat, mi přijde jako něco mezi morální satisfakcí, a vhodnou čistkou. Samozřejmě že nikomu nepřeji nic zlého, ale když už o tom někde točí filmy, tak mi hlavě mě jedou nápady o skutečné myšlence autorů. Asi ty "dámy" měly být sexy, ale já mám na tyhle věci rozhodně jiná měřítka. Takže mi od prvních dvou minut lezli na nervy jejich obličeje, názory, hlasy a všechno ostatní. Nehledě na to, že ve filmu nefungovalo nic, tak jak by mělo. Ani napětí, ani hororovitost, natož herecké výkony, či charaktery postav. Co jediné tak stojí za zmínku je asi David Boreanaz, za kterého (A za jeho očistné názory a skutky) uděluji téhle frašce jednu hvězdičku. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

po dlhšej dobe opäť klasická vyvražďovačka typu halloween. poteší slušná maska vraha, celkom dobre natočené killovanie, avšak na druhej strane scenár je dosť nudný a kopiruje scream takze valentine nie je nesmrtelny psycho magor ktoremu rozkos sposobuje jedine a len kuchanie mladych ludi, ale je to nejaky chlapec s mindrakami z detstva. nebyt tohto tak je to este lepsie! ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Čekala jsem zde vlažná hodnocení, ale až tak... jo, přiznávám, tvůrci hodně vykrádali "Vřískot", ale já asi začínám mít slabost pro Davida Boreanaze :). Počítejte s tím, že zrovna ta vaše oblíbená postava asi nepřežije, ale z toho si nic nedělejte, protože konce se dožijí jenom dvě. Dala bych 4*, ale konec byl naprosto dokonalý. Celou dobu jsem si říkala, že vraždí ON. Když se ale proti jeho lásce řítí postava v masce a on ji zastřelí (tu postavu, ne svoji lásku), tak jsem si oddychla, že nevraždí ON. Že by šťastný konec? Tak tam ti dva zamilovaní sedí, objímají se a JEMU kape krev z nosu, takže jsem měla pravdu. Byl to ON. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Katherine Heigl mala na natáčanie svojich scén len tri dni kvôli povinnostiam v seriáli Roswell (1999). (ladko)
  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)
  • Pri rozpočte 10 miliónov dolárov je to najlacnejší film, ktorý mal reklamu počas Superbowlu. (ladko)

Reklama

Reklama