Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je přesně ten typ "horrorů", který prostě nesnáším!! Absolutní nuda, debilní scénář, vykozený playmates vedou debilní nudný rozhovory ... Nic jinýho se ve filmu neděje, jo vlastně teď jsem si vzpomněl, že se občas tak jednou za 15 minut objeví vrah v masce a černým obleku a během pár vteřin některou tu vykozenou krávu zabije. Veškerý záběry jsou však mimo kameru a gore = 0 (tím myslím NULA ...). zarytý fanda opravdových světových horrorů pak usíná nudou nebo kleje, na co že si to počkal do pozdních hodin nebo půjčil v dvd půjčovně... Občas přemýšlí, kdo by vlastně mohl být ten vrah, ale pak se většinou zamyslí tak hluboce, že nekouká na film, ale do blba ... "Do blba" jde pak celý tento naprosto nepovedený, trapný a ubohý slasher, který snad chtěl nějak reagovat na geniální Mihalkův My Bloody Valentine z roku 1981 ... A když jsem tomuto starému a cenzory zničenému malému kultu dal tradiční 3 *, kolik asi dám tomuto ? ... Nebetyčná blbina, která si hraje na horror... ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

To průměrné hodnocení moc nechápu. I když se nejedná o žádný áčkový film, svou atmosféru má. Především mu nelze upřít do dllllooooouuuuuuhhhéééééé čekání na to, až se něco stane. A vy pořád tajíte dech. A ono se nic neděje. A pak to najednou přijde. Tohle jsem aspoň pociťoval já. Námět je sice několikrát obehraný, ale tady se zase schovává za nešťastným dospíváním ve škole a za nešťastnou láskou. I když Vřískot je Vřískot, tohle aspoň mělo nějaký smysl. Hlavně v dnešní době moderní techniky se pachatel může schovat za cokoliv. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo hold ne každý si pamatuje, co se dělo v šesté třídě, ale zato si spousta lidí určitě vzpomene, že tohle téma už tu bylo několikrát. S originální zápletkou tu byli tvůrci vážně na štíru a o logice při některých scénách se nebudeme bavit už vůbec. Ale tak na vlně Vřískotu se během následujících měsíců a let svezlo tolik filmů, že se snad ani nedají spočítat. Většina z nich však za moc nestojí a Valentine taky není zrovna dvakrát velké terno. Tvůrci vědomi si slabin, jenž jejich „dítko“ v sobě skrývá, vsadili vše na jednu kartu a to „atraktivní“ herecké obsazení. Což pochopitelně nevadilo hlavně mužskému publiku a milovnicím seriálu Angel. Přiznám se, že i já jsem před léty ulítával na Denise Richards a její luxusní křivky mě nenechávají chladným ani po letech. Právě její postava byla asi tím nejlepším, co nám tento film právě nabídl (no spíš bych řekl, že to byla hlavně její visáž, ale to je jedno…). Ani ostatní děvčata však nebyla špatná (vzhledově). Horší to už však bylo se samotným filmem. Především pak po stránce atmosféry. Místy se tu skutečně povedlo navodit příjemné „klíma“, jenže těchto záchvěvů bylo jako šafránu a film tam povětšinu času dost nudí. Vraždy jsou sice pestré, ale jediný jejich úkol byl ten, aby divák u té přehlídky beznaděje a zmaru neusnul. Pořád jsem jaksi doufal, že se děj posune kupředu, že přivane nějaký ten svěží vítr, jenže místo toho přišlo další stupidní klišé (no toho tu bylo opravdu dost). Ten závěr měl být zřejmě „šokující“ – jenže to by se toho museli chopit úplně jiní „kabrňáci“. Takže já s tímto slasherem moc spokojený nebyl. Dám tomu sice průměrné hodnocení, ale film jako celek si zaslouží tak sotva 20%. Těch dalších 30% je za dobrý soundtrack (Don Davis) a nepřehlédnutelnou Denise Richards. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Valentýn moc nemusím a říkal jsem si že zabíjení právě v ten den by mohlo bejt príma. Spletl jsem se chlap s maskou,která by nevyděsila ani dítě a ještě k tomu chlastá takže by se dal v pohodě složit a že bych byl šokován na konci jak to udělal ten ze sběratelů kostí, řeknu vám že jsem nehl ani brvou a šel jsem radši spát. 25% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)

Reklama

Reklama