Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (563)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Horor založený na značné nechutnosti a krvavosti. Záporáci jsou skutečně odpudivá stvoření a způsob jejich "zábavy" je též velmi odporný. Prostředí filmu je poutavé, nakonec i samotný děj není špatný, ovšem dávka nadsázky při sledování tohoto snímku je nutnost. Alespoň já jsem se po těch 84 min nenudil, neustále se totiž něco děje. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ukázkový a výtečný film z kategorie nenáročných, zábavných a nepříliš originálních, či snad duchaplných snímků. Je to další variace na Texaský Masakr, takže pokud se v buranském prostředí cítíte jako doma, máte rádi všechny ty hnusné jižanské ksichty (v tomhle případě rovnou zmutované) a partičky nevinných teenagerů, je to vaše:) Jestliže k tomu přistoupíte bez vyšších nároků na inteligentní a spletitý děj, může vás Pach krve snad jen potěšit. C'mon, you motherfuckers. Just die! ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekal, ale překvapivě se z toho vyklubala poměrně sympatická a zábavná pocta klasickým survival thrillerům v čele s Boormanovým Vysvobozením. Je sice pravda, že film kopíruje snad všechna zajetá hororová klišé a příběh nemůže vlastně ničím překvapit, ale na druhou stranu se může Wrong Turn pochlubit celkem slušnou atmosférou rozlehlých lesů, dvěma opravdu vkusně zvládnutými hororovými scénami a trojicí vcelku sympatických hlavních hrdinů, jejichž jednání mi nepřipadalo ani zdaleka tak hloupé, jak to u těchto snímků většinou bývá. Hory mají oči se mi sice líbilo trochu více, ovšem ani tento kanibalský příspěvek určitě nepovažuji za zavrženíhodný. 65% ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Rozhodně by to nebyla taková sračka, kdyby to nemělo jediný, ale přímo zásadní problém a to SCÉNÁŘ. Ten obsahuje tolik nelogických věcí (ty postavy se tam chovali jak úplný hovada, to už 5letý dítě by těm mutantskejm myslivcům líp zdrhlo. Nicméně když neberu v úvahu dementní, ale opravdu dementní scénář a spíše průměrné herce, dočkal jsem se alespoň trochu průměrné zábavý, nicméně tohle je ten případ, kdy se mělo jednat o dobrý horor a místo toho z toho byla nechtěná komedie. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když slyším to strašné chychotání, tak mám z toho husí kůži. Hodně dobrý horor, ve kterém nechybí lekačky, napětí a překvapivé zvraty. Hodně dobrá je například scéna, kde Chris drží pérko od dveří, aby nevzbudil spícího mutanta. Nebo ta ve stromech s přeseknutou hlavičkou :-) Pak si jeďte někam kempovat... :D ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (griph)
  • Pach krve byl nominován v kategorii “nejlepší film“ na Mezinárodním filmovém festivalu v katalánském Sitges. (Stocki)
  • Film byl natočen v kanadské provincii Ontario. Vodopádem, u něhož se ukrývají Chris (Desmond Harrington) a Jessie (Eliza Dushku), je Webster's Falls u města Hamilton. (ČSFD)

Reklama

Reklama