Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatá válendýnko... Lehnout si na válendu, zívnout a usnout... Tak asi největší pointa nakonec byla v tom, že nám naše nová Nova promítla tuhle vyvařenou vyvražďovačku právě na Valentýna. No a to je asi tak celý... - - - P.S. Ještě bych málem zapoměl na opět fakabrózní šašský dablink - např. ta doslova masová scéna odchodu z večírku po výpadku el. proudu, kdy místo švitoření davu slyšíte kuňkání dvou tří hlasů v celém záběru - to je fuckt hotový >novácký< zážitek... :-( - - - - - (Poprvé viděno 14.2.2009 na tv Nova, komentář zde jako mnohý - 15.2.2009) ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Vřískoty i vyvražďovačky mám rád, ale tohle se nepovedlo. Třeba jako Tajemství loňského léta. Zábavné to bylo, to jo, ale staršidelné ani napínavé ne. Místy a závěr HODNĚ nelogický a logičtěji řečeno - za vlasy přitažený. A jednotvárná hudba Dona Davise vše srážela ještě více dolů. Tím se konečně dostáváme k tomu, že dokonalé tělo Denise Richards tomuhle snímku už holt nepomůže. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl nějaký horor onálepkovat jako tuctový, Valentine je naprosto geniální příklad. Tenhle kousek je ve všech směrech tuctová a průměrná záležitost. Jasně dané a jasně využité základní zásady ,,teen-slasheru" , vše jde přesně podle kopíráku tohoto hororového subžánru - tajemný vrah, temná historie, parta mladých ,,krásných " teenagerů, atd.. Což je z jedné stránky dost nuda, protože takových filmů je na světě nehorázně moc a všechny jsou prakticky od začátku do konce jedno a to samé, na druhou stranu, zde to docela dobře funguje, film si drží tajemnou atmosféru, předvede pár solidních gore scén, ,,lekačky" šlapou..tak co by ne. Nebudu jmenovat a už vůbec ne přirovnávat klasiky z let 70. - 80.tých, ale když se ujmuly kusy jako Scream, Urban Legend, nebo I Know What You Did Last Summer, nevidím důvod, proč by Valentine měl být hodnocený hůř. Pro mě zlatá střední cesta, milionkrát ohrané téma, avšak stále funguje... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jako 16-ti letej jsem na tom byl v kině a tehdy to bylo přístupné od 12-ti let. Což byl opravdu dementní nápad protože do kina dorazilo spoustu oněch 12-ti letejch s rodiči a po cca 10 minutách filmu kde vrahounek chvilku nahání a pak podřízne kočku v márnici se kino s jekem vyprázdnilo. Jasný film není tak šíleně bu bu bu ale sakra pro 12-ti letý děti navíc v roce 2001 kdy ještě nebyly tak odolné? Tenkrát to pro ně byl masakr to vám povím a z kina vysmahly dřív než zjistili že tam hraje nějaká Deniska. Já měl 4 roky náskok tak jsem zůstal a dokoukal film až do konce. Andílkovi jsem fandil byl to fakt dobrej mizera no přežehlení obličeje nebo scéna s Deniskou vanou a vrtačkou neměla chybu. Navíc amorovi šípy když vás zasáhnou tak jste fakt v háji přesně jako v reálu. Po každém killu nám andílek samotným blahem krvácí z nosánku a jelikož obětí bylo dost je zázrak že během filmu nevykrvácel. PS : Až si s váma holky bude chtít trsnout ošklivej brejlatej kluk tak jděte...Vám to nic neudělá a on Vám na oplátku až vyroste v nabušeného hezouna neurve hlavu to se vyplatí ne? :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Katherine Heigl si neprečítala celý scenár predtým, ako prijala rolu. V jednom rozhovore sa priznala, že toto svoje rozhodnutie po videní finálneho zostrihu filmu oľutovala. (ladko)
  • Pri rozpočte 10 miliónov dolárov je to najlacnejší film, ktorý mal reklamu počas Superbowlu. (ladko)

Reklama

Reklama