Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený David (Angel z Buffy) v roli vraždícího "monstra", kterej se celou dobu tváří jako že já nic já muzikant:-) A to jen proto, že se mu holčičky na tanečku smály, když byl ještě malej kluk. Tak moc to zamávalo s jeho psychikou, že si počkal, až holky vyrostou, stanou se z nich moc pěkný kočky a pak se na nich vyřádil:-) A když už byl v tom vraždění, tak to vzal i s těma okolo nich:-) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

O "hereckém talentu" Denise Richards je zbytečné cokoli psát, že ano, pánové?;) Valentine skutečně není žádný převratný kousek, ani ve svém žánru, za povšimnutí stojí snad jen hudba Dona Davise, dvorního skladatele Matrixu. Vzato kolem a kolem nebýt Denisky, neštěkl by po něm ani pes, ale za daných okolností...haf:)) ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Strašně často se mi stává, že mám přesně opačný postoj k filmu a jeho postavám, než jaké autoři zamýšleli. Nechci být zlá, ani škodolibá, ale co asi očekávají od normální inteligentní osoby která si tenhle film pustí? Já jsem to těm slepicím docela přála. Co asi? Parta nesympatických sprostých holek, s IQ banánu které se v dětství posmívaly klukovi protože měl brýle, a to, že on je za to v dospělosti začne systematicky vyvražďovat, mi přijde jako něco mezi morální satisfakcí, a vhodnou čistkou. Samozřejmě že nikomu nepřeji nic zlého, ale když už o tom někde točí filmy, tak mi hlavě mě jedou nápady o skutečné myšlence autorů. Asi ty "dámy" měly být sexy, ale já mám na tyhle věci rozhodně jiná měřítka. Takže mi od prvních dvou minut lezli na nervy jejich obličeje, názory, hlasy a všechno ostatní. Nehledě na to, že ve filmu nefungovalo nic, tak jak by mělo. Ani napětí, ani hororovitost, natož herecké výkony, či charaktery postav. Co jediné tak stojí za zmínku je asi David Boreanaz, za kterého (A za jeho očistné názory a skutky) uděluji téhle frašce jednu hvězdičku. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Slaboduchá a nenápaditá, avšak pomerne zábavná a svižná teenagerská horrorová jednohubka. Darmo, Vreskot je Vreskot a Jamie Blanks sa mu so svojím Valentine kvalitatívne ani nepriblížil, hoci mladé sexy slečny nezostávajú bez povšimnutia.:) Valentine je film, ktorý vám z hlavy takmer kompletne vyfučí tak za týždeň, ale môžem povedať, že pri jeho sledovaní som sa ani na minútku nenudil. Sám si nie som istý, čím presne to bolo, vzhľadom na to, že ani samotné vraždy za veľa nestáli, pravdepodobne tam zapracovali práve spomínané (mladé sexy) slečny. Od začiatku mi bolo jasné, že sa pozerám na vykrádačku všemožných známych slasherov, to som sa v podstate už ani nepozastavoval nad hneď niekoľkými pasážami, kedy ide logika spoľahlivo bokom. Celkom prekvapivo je film občas mierne napínavý (hudba Dona Davisa to zdatne dopĺňa), prirodzene o nejakej atmosfére ale nemôže byť reč. Tak neviem, neviem, toto určite nepatrí do kín, niekde na poličke vo videopožičovni je pre to pravé miesto, odtiaľ som si to vzal domov aj ja a... peňazí mi až tak ľúto nebolo, skôr mi bolo ľúto filmu, z toho dôvodu, že mal naviac, keby sa režisér lepšie vyvaroval klišé, sem-tam sa pozrel aj na scenár, ale predovšetkým keby išiel vlastnou cestou, a nie tou, ktorá je už pekných pár rokov vyšľapaná, mohlo to dopadnúť aj nadštandartne. Hmmm, toto vlastne platí pre väčšinu žánrových filmov z poslednej doby, tento aspoň nie je nudný (však Denise?). 2 a 1/2* ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se chtěla podívat na horor, trochu se zabát... A hele, v televizi jeden dávali! Ale malej problém - v tomhle případě nejde ani tak o horor, nevím jak bych to popsala, spíš jako teenage, hm, drama, no budiž. A taky naprosto průhledný. Hned jsem si říkala, jo, to je on. Pak jsem čekala na konec, kterej vyvrátí mojí teorii, ale on nic. Moje doporučení? Nedívejde se na to, je to zabitá hoďka a půl (s reklamama dvě hodiny). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)
  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)
  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)

Reklama

Reklama