Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Valentine“ si vás získá snad jedině v případě, kdy jste žádný jiný slasher neviděli. Je to produkt své doby, kdy slashery letěli a tvůrci chtěli napodobit úspěch „Vřískotu“. V tomhle případě se to nepovedlo ani omylem. Jediným pozitivem, je snaha nechat postavy umírat celkem zajímavě, i když to nemění na tom, že to je tak trochu divné. Scéna s vrtačkou moc nedává smysl. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Strašně často se mi stává, že mám přesně opačný postoj k filmu a jeho postavám, než jaké autoři zamýšleli. Nechci být zlá, ani škodolibá, ale co asi očekávají od normální inteligentní osoby která si tenhle film pustí? Já jsem to těm slepicím docela přála. Co asi? Parta nesympatických sprostých holek, s IQ banánu které se v dětství posmívaly klukovi protože měl brýle, a to, že on je za to v dospělosti začne systematicky vyvražďovat, mi přijde jako něco mezi morální satisfakcí, a vhodnou čistkou. Samozřejmě že nikomu nepřeji nic zlého, ale když už o tom někde točí filmy, tak mi hlavě mě jedou nápady o skutečné myšlence autorů. Asi ty "dámy" měly být sexy, ale já mám na tyhle věci rozhodně jiná měřítka. Takže mi od prvních dvou minut lezli na nervy jejich obličeje, názory, hlasy a všechno ostatní. Nehledě na to, že ve filmu nefungovalo nic, tak jak by mělo. Ani napětí, ani hororovitost, natož herecké výkony, či charaktery postav. Co jediné tak stojí za zmínku je asi David Boreanaz, za kterého (A za jeho očistné názory a skutky) uděluji téhle frašce jednu hvězdičku. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

O "hereckém talentu" Denise Richards je zbytečné cokoli psát, že ano, pánové?;) Valentine skutečně není žádný převratný kousek, ani ve svém žánru, za povšimnutí stojí snad jen hudba Dona Davise, dvorního skladatele Matrixu. Vzato kolem a kolem nebýt Denisky, neštěkl by po něm ani pes, ale za daných okolností...haf:)) ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Veľmi tradičný, skoro ničím nezaujímavý horor, ktorý na 100 percent kopíruje staršie druhy hororov, ktorých bolo plno. To by sa aj dalo akceptovať ak by to urobili aspoň so štýlom a nejakým zmysluplným nápadom, ale evidentne ich niečo seriózne nenapadlo. 1* za pekné baby a druhú za peknú hudbu. Valentine je film na ktorý sa zabúda, ale zase keby sa všetko vydarilo nevážili by sme si až tak tie dobré filmové veci, čiže Valentine v podstate chválim :) ()

Petr59 

všechny recenze uživatele

Možná jsem to čekal o trochu lepší, ale stejně mě to přišlo jako výborný horor. Způsob vražd byl poměrně originální, místami skutečně napínavé a i já jsem zadržoval dech. Herecké výkony byly také úžasné. Mělo to svůj obrovský psychologický příběh. Film tedy tak trochu popisuje šikanu, méněcenost a následky dlouholeté méněcenosti, která poškodí psychiku šikanovaného. Určité nedostatky film měl, ale na čtyry hvězdičky má. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Pri rozpočte 10 miliónov dolárov je to najlacnejší film, ktorý mal reklamu počas Superbowlu. (ladko)
  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)
  • Katherine Heigl si neprečítala celý scenár predtým, ako prijala rolu. V jednom rozhovore sa priznala, že toto svoje rozhodnutie po videní finálneho zostrihu filmu oľutovala. (ladko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno