Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak typické. Nejhezší postavu sejmou jako první a pak už to jede jako na drátkách, nuda, nelogičnost, kecy, předhazování Denise Richards před kameru (kdyby měla alespoň o deset kilo více, tak bych to i ocenil), neoriginálnost a hrozně hloupá maska vraha. Druhá (třetí?) vlna slasheru mě nechala naprosto chladným a tohle je přesně ukázka toho, proč. Nemá to napětí, atmosféru (pravda, u první vraždy to trochu bylo), z žánrového hlediska je to nudné. Pokud už, tak mě bavily převážně scény, které se zápletkou nebo žánrem neměly nic moc společného. Štestí, že se Jamie Blanks později polepšil. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Valentýn moc nemusím a říkal jsem si že zabíjení právě v ten den by mohlo bejt príma. Spletl jsem se chlap s maskou,která by nevyděsila ani dítě a ještě k tomu chlastá takže by se dal v pohodě složit a že bych byl šokován na konci jak to udělal ten ze sběratelů kostí, řeknu vám že jsem nehl ani brvou a šel jsem radši spát. 25% ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

po dlhšej dobe opäť klasická vyvražďovačka typu halloween. poteší slušná maska vraha, celkom dobre natočené killovanie, avšak na druhej strane scenár je dosť nudný a kopiruje scream takze valentine nie je nesmrtelny psycho magor ktoremu rozkos sposobuje jedine a len kuchanie mladych ludi, ale je to nejaky chlapec s mindrakami z detstva. nebyt tohto tak je to este lepsie! ()

Raaavenek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film už po sté opakuje všechna hororová klišé, nenabídne ani vteřinu napětí a hlavní padouch působí spíš směšně než hrůzně, chudák Michael Myers se musí v hrobě otáčet. Navíc je příšerný i soundtrack, holt nu-metal je teď in a tak mládež rezignuje na disco... po prvních patnácti minutách jsem se na film díval jen proto, abych zjistil kdo je hlavní padouch, což jsem si i půl hodiny před koncem domyslel. Závěrečná scéna s krví tekoucí z nosu Adama jen vymýšlí další otázky, nad kterýma ale stejně nikdo nebude přemýšlet. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská vyvražďovačka a nic víc. Proč tak ironicky? Protože se po úspěchu Vřískotu tento námět neustále recykloval a to až k zoufání. Vrah v masce, který usmrcoval jednoho středoškoláka za druhým. Jen se měnila maska, středoškoláci a prostředí. Jinak šablona stejná. Ano, je to tak.Tento snímek nepřináší nic, co by tu už nebylo a tak vyniká pouze svojí průměrností. Neznamená to však, že by byl nejhorší. Ba naopak. Neznat předchozí počiny, asi bych hodnotil jinak. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)
  • Katherine Heigl mala na natáčanie svojich scén len tri dni kvôli povinnostiam v seriáli Roswell (1999). (ladko)
  • Herečka Hedy Burress (Ruthie) se původně ucházela o roli Dorothy a Jessica Cauffiel (Dorothy) se původně ucházela o roli Paige. (HappySmile)

Reklama

Reklama