Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (563)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nová vlna hororov - ani slasher, ani exploitation, ani thriller - všetko spolu; hovorme tomu trebárs slashploitation. Alebo sračka. To je v podstate jedno, nemá to nápady, nemá to štýl, nemá to vtip, nemá to nič, len pár rádobybrutálnych efektov a partu nesympatických retardov. Kvázi horror pre teenagerov, čo nevedia, kto je to Jason, Michael, či Freddy. ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem včera náhodou viděl na HBO. Teda asi jen první půlhodinu, pak jsem znechuceně vypnul televizi. Scéna, kdy monstrózní záporák usne a "hrdinové" místo aby popadli nejbližší sekeru a udělali z něj kulaté čtverečky začnou hystericky zdrhat, mě vždycky tak nas***, že jdu od toho. To nemluvím o dalších klišé typu zkrátím si cestu lesem, půjdeme do chaty uprostřed lesů, ke které nevede žádné vedení, třeba tam bude telefon a tak dále, jen za ten kousek co jsem viděl, by se toho dalo napočítat nepočítaně. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ukázkový a výtečný film z kategorie nenáročných, zábavných a nepříliš originálních, či snad duchaplných snímků. Je to další variace na Texaský Masakr, takže pokud se v buranském prostředí cítíte jako doma, máte rádi všechny ty hnusné jižanské ksichty (v tomhle případě rovnou zmutované) a partičky nevinných teenagerů, je to vaše:) Jestliže k tomu přistoupíte bez vyšších nároků na inteligentní a spletitý děj, může vás Pach krve snad jen potěšit. C'mon, you motherfuckers. Just die! ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ako by povedala "star" Dara Rolins: Ten hororík ma baví.. Určite mám radšej takéto horory pretože po nich si nemusím všade svietiť a vďaka takýmto hororom ušetrím za elektrinu. Ale kedže horory skôr hodnotím podľa toho ako som bola došťatá a dosraná (kecám len došťaná) a podľa hudby, tak pri takýchto sa samozrejme nebojím toľko ako pri ducharinách, kde si musím robiť protistrašidlovú ochranu z paplóna, takže je jasné, že 5* tomuto filmu proste capnúť nemôžem, i keď krváky mám rada.. Navyše v takmer každej vyvražďovačke majú obete IQ, podľa ich správania, veľmi podpriemerné. No ale dobre teda, dávam také o trošičku lepšie 3*. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Obstojná záležitost, která ani nemůže urazit. Kult bych z toho nedělal, ale v rámci žánru a možností se tomu nedá nic zásadního vytknout. Podobné horory či vyvražďovačky s Rkovou vatou beru všema deseti. Stopáž je krátká, příběh primitivní, příjemní herci, zajímavé prostředí, dobrá hudba, řádné krvavé úmrtí – to vše je skvěle zvládnuto. Kanibalové nemají chybu – jejich skřehotání a smích – to mě pobavilo, ale v dobrém, samozřejmě. Rozhodně by se tu dalo co vylepšovat. Obohatit scénář přidat aspoň další zajímavé úmrtí a to mnohem delší. No, vypadá to, že jsem magor, co si v tom libuje. :D Ale tak přeci jenom, je mojí srdcovkou série Saw, tak se pak není čemu divit. Rozhodně se tu pár menších nelogických scén najde, ale není to nic zásadního. Chtělo by to trochu víc přidat na atmosféře. Napětí tu ale bylo, ne, že ne. Na hraně mezi 3 a 4 hvězdou. Dal jsem tu čtvrtou – zabavil jsem se dobře, tak proč projevovat mé kverulantství. ;) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Pach krve byl nominován v kategorii “nejlepší film“ na Mezinárodním filmovém festivalu v katalánském Sitges. (Stocki)
  • Keď Chris (Desmond Harrington) uteká z policajného auta po tom, čo ho takmer trafí šíp, sú v sedadle vidieť dva zapichnuté šípy namiesto jedného. (ČSFD)

Reklama

Reklama