Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

larelay 

všechny recenze uživatele

Ano, bola to taka obrovska chuj*vina, az chce jeden plakat, ale cert to vem, pretoze ja som sa kralovsky bavila a navyse to nepovazujem za hodnotitelne, co sa tyka filmoveho umenia, kedze je to len popcornova jednohubka s jedinym ucelom, a to zabavit a zarobit :). Vacsinou som sa teda bavila na nelogickostiach, ale aj to mas svoje caro a ja tieto vyvrazdovaky proste zeriem :D Banda rozmaznanych deticiek sa rozhodne vystrelit z jedneho "kamarata", zart nevyjde a zrazu sa z neho stane skutocna vrazda. To je pribeh, co? :D No ale musim povedat par veci... Jessica bola famozna, chladnejsiu, vypocitavejsiu, presvecivejsiu a demagogickejsiu bitch najdete naozaj len lupou... Priposrata Ellie vystupovala ako dementka bez nazoru a herecky vykon Rumer Willis to este podtrhol. Bolo to naozaj nieco priserne, skoda ze sa Rumer podala viac na tatka ako na mamicku... No co viac dodat, tento film obsahuje sex, nasilie, paradne vyvrazdovacky, humor (fakt som sa bavila), krasne umele babiky s umelymi kozami, nagelovanych cukrikov s vypracovanymi svalmi a este nieco navyse, badass Mrs. Crenshaw: "You stay the fuck away from my girls!" Yeaaaaaah :D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A pak je tu finální odhalení, a to už je jednoduše chvíle, kdy nad filmem lámete hůl, což už jste ale klidně mohli udělat tak po patnácti minutách, možná i dříve. „Spánek nemilosrdných“ je další ukázkou toho, proč se slasher už příliš netěší dobrému jménu a jedná se o jeden z nejvíce podceňovaných hororových žánrů. Bohužel při pohled na tohle právem, což je strašná škoda. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Koukám, že nejsem jediná, komu to připomíná tajemství loňského léta:). Děj: členky vysoškolského dívčího spolku omylem zaviní smrt své kamarádky, svrhnou její tělo do nějaké díry v zemi (přece nepřijdeme o své večírky, super hadry, kluky a popularitu, no ne?) a za to je čeká odplata v podobě vraha, jehož zbraní je montáží páka. Kdyby nebylo stupidních dialogů, trhlin v logice a rádobyvtipných party scén, jednalo by se o lehce podprůměrný slasher, ale závěrečná čtvrthodina to poslala do... *doplňte libovolné sprosté slovo, které se vám líbí*. Vážně, takhle stupidní konec jsem nečekala a musela jsem díky němu srazit hodnocení na 1*. A závěrem pár poznámek k logice a fyzice: Budovy hoří právě takovou rychlostí, jakou momentálně filmaři pro jednotlivé scény potřebují; hasiči rovněž přijíždějí v momentě, kdy se to hodí do scénáře nejvíce; to, že v okolí řádí úchyl a likviduje vaše kamarádky, není důvod pro volání policie; 20 minut = hodina. No, radši se podívám na původní film z osmdesátek a budu doufat, že to není tak špatné jako tento jeho remake. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozné až na ten stupidní a zdlouhavý konec. Klasická teen vyvražďovačka. Chlapovi se na ten film kouká hezky. Je tam spousta mladých a odhalených hezkých holek, které si užívají života na koleji a sem tam někoho zabijí. Trošku mi tam chyběla alespoň ta jedna herecká hvězda, která by ten tuctový příběh táhla, ale což. Stewart Hendler po výorném Šepotu trošku ustoupil od svého atmosférického stylu a přešel na tento jednoduchý, leč výnosný. Takovýchto filmů bylo, je a bude ještě spousta, ale já jsem az ně rád. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již několikrát viděný scénář, ale pořád pěkně lákavé zboží. Hlavně pak v případě, že se potencionálními oběťmi mají stát docela pěkné holky, které bez make upu nedají ani ránu, jejich dekolty jsou nabité k prasknutí a hlavně jsou věčně nadržené. Bez tohohle si už pomalu ani nedokážu většinu amerických filmů představit. Atmosféra filmu zde nemá žádné výrazně děsivé tempo, při kterém se vám budou svírat půlky, protože mezi jednotlivými vraždami je děj vždycky vyplněn, nějakou tou humornější částí. No humornější jak pro koho. Bohužel opravdu nezapomenutelných scén je zde poskrovnu a místy je děj zbytečně moc natahován. Tím pádem se divák začne často i nudit, což je špatně. Přiznám se však, že závěr mě docela zklamal. 5/10 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Dívčí kolej se v tomto filmu jmenuje Rosman, což je příjmení producenta tohoto filmu. (Pumiiix)
  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)

Reklama

Reklama