Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (261)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Původní Pach krve byl průměrnou ale celkem úspěšnou vyvražďovačkou. Nový Pach krve (nyní pouze originální název Wrong Turn) přináší úplně nový příběh a celkově jiný styl a je to překvapivě velice dobře. Vše se rozjíždí pozvolna, atmosféra houstne a jedná se o překvapivě slušnou podívanou, která minimálně řemeslně šlape. Herecky a scénáristicky už méně, ale jako nenáročná jednohubka film funguje, bez závažných pachutí. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak já budu tentokrát trošku přísnější. Je fakt, že se od začátku počítalo, že to bude reboot a kanibalové se jaksi nedostaví. Takže tohle mi na snímku nevadilo. Každopádně jsem trošku zklamán. První polovina byla za mě plná palba. Scéna s valícím se kmenem patří už teď mezi kultovní a celkově to mělo tu správnou atmosféru. Pak se to ale zvrtlo do něčeho, co mi úplně nesedlo a i když to bylo celkem krvavé, tak jsem čekal malinko více řezničiny. Příběhově ok, ale klidně se to mohlo víc rozvést. Takže za mě čistý průměr, který určitě neurazí, ale ambice si myslím byly mnohem větší. Rozhodně si to ale nezaslouží odpad. Psychor by se měl jít léčit a koukat na dramata o tureckých doktorech. Takže krásných 60% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

První Wrong turn mám rád. A vlastně nás moc není. Tenhle Wrong turn je zcela jinej, což je vlastně jediný plus filmu. Půlhodina  byla, až na několik debilních scén, celkem v pohodě, ale pak se film rozjel do neuvěřitelnejch otáček. Nikdy jsem nevěřil, že někdo ještě šáhne  po románu pana Štorcha, a natočí takhle pěknej film o Volání rodu.. Jen sem čekal, kdy se na tý hoře objeví Greta Thunberg. To by bylo místo přesně pro ní. Ale vážně! Ten film se mi opravdu nelíbil, a bylo utrpení ho dokoukat. 20%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na klasickou vybíjenou. Kdy skupinka mladých lidí se vydá na Americký venkov toho nejhoršího možného vidláckého typu a okamžitě vznikají problémy. Z počátku jsem byl dílem dosti zklamaný neboť sociální a genderová korektnost již proniká všude a není úniku. Takže nám je opět vnucen další šťastný zamilovaný gay pár a rovnocenně jsou zde zastoupeny všechny rasy. V první polovině jsem to proto viděl zcela jasně na dvě hvězdy, neboť již způsob jakým byl zabit první člověk mi přišel zcela nesmyslný a vůbec se skupina chovala zcela nelogicky. Brzy jsem však byl vyveden ze svého omylu, neboť se film prokázal býti mnohem lepším a komplikovanějším, než se na první pohled zdálo. A hlavně to celé bylo úplně jiné než ostatní díla s názvem Wrong Turn. Hlavně tedy díky o poznání originálnějšímu námětu. Na konci jsem mírně váhal mezi 3 a 4 hvězdami, ale finální titulková scéna mi v tom udělala zcela jasno. 79% ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Nie. Keby sa film volal inak a v kolonke žáner by mal napísané thriller, bol by dobrý. Miestami výborný, v prvej polovici som si aj hovoril, že niekto skriesil ducha Deliverance a pekne "šponuje" atmosféru. Krásne, hlboké lesy, zábavný dej, výborné technické spracovanie. Ale v okamihu, keď na scénu prídu záporáci v stredovekom oblečení a ich "charizmatický" vodca, naťahované scény so súdom, na žáner mi to nestačí. Nápad nie je zlý, ale buď mi dajte poriadne scares, beznádej, alebo vynaliezavé gore, zhustite atmosféru, niečo, aby som mohol povedať, že pozerám horor. Aj v tomto žánri, backwoods rednecks vs teenagers mali filmy aspoň jedného skvelého záporáka. O Leatherfacovi ani nehovoriac. Takto je to strašne zriedené na dobrý thriller, na ktorý čoskoro zabudnem. Ani žiadne gore scény si nepamätám, to už ani teraz. Chápem, šlo o napätie, nenudil som sa, ale nemôžem to postaviť k vedľa práve v tomto excelujúcom originálu. V "jednoduchosti" je niekedy krása, ani pokračovania sa na nič nehrajú a niektoré z nich excelujú aspoň v gore. Originál ostáva jedným z najlepších hororov po roku 2000 a kedykoľvek si ho ráz pozriem, toto je pekne nakrútené sklamanie, hranie sa na sofistikovanosť a downgrade. Preto o hviezdičku menej než by si zaslúžil tento "iba" tuctový thriller. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • První film Wrong Turn natočený ve Spojených státech. Díly 1, 2 a 4 se natáčely v Kanadě a díly 3, 5 a 6 v Bulharsku. (LUKICKK)

Reklama

Reklama