Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi horory typu Vřískot nebo Tajemství loňského léta, tak se vám určitě bude líbit i Valentine. Mě nechává kapku chladnou, snad je to díky hereckému obsazení, které - až na fešáka Boreanaze - mi moc nesedlo. I ta maska Kupida je nic moc... teda spíše nic... zkrátka nic, na co by se vzpomínalo. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jako 16-ti letej jsem na tom byl v kině a tehdy to bylo přístupné od 12-ti let. Což byl opravdu dementní nápad protože do kina dorazilo spoustu oněch 12-ti letejch s rodiči a po cca 10 minutách filmu kde vrahounek chvilku nahání a pak podřízne kočku v márnici se kino s jekem vyprázdnilo. Jasný film není tak šíleně bu bu bu ale sakra pro 12-ti letý děti navíc v roce 2001 kdy ještě nebyly tak odolné? Tenkrát to pro ně byl masakr to vám povím a z kina vysmahly dřív než zjistili že tam hraje nějaká Deniska. Já měl 4 roky náskok tak jsem zůstal a dokoukal film až do konce. Andílkovi jsem fandil byl to fakt dobrej mizera no přežehlení obličeje nebo scéna s Deniskou vanou a vrtačkou neměla chybu. Navíc amorovi šípy když vás zasáhnou tak jste fakt v háji přesně jako v reálu. Po každém killu nám andílek samotným blahem krvácí z nosánku a jelikož obětí bylo dost je zázrak že během filmu nevykrvácel. PS : Až si s váma holky bude chtít trsnout ošklivej brejlatej kluk tak jděte...Vám to nic neudělá a on Vám na oplátku až vyroste v nabušeného hezouna neurve hlavu to se vyplatí ne? :) ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pri tomto titule som presne vedel do čoho idem, takže sa tu nebudem pohoršovať nad plytkým príbehom s klišé zakončením. Nič iné som ani nečakal. Tento snímok je neskrývanou kópiou posledných častí horrorovej série "Halloween". Dokonca aj vrah má podobné črty a vystupovanie ako Michael Myerse. V podstate sa jedná o celkom podarený teenagerský slasher horror. Zaregistroval som v ňom osem nápaditých vrážd, zhruba na každých 10 minút jednu. Režia, kamera, herci, hudba... to všetko je na prijateľnej úrovni. "Valentine" je taký neznačkový "Halloween". ** ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Generický slasher spíš než bezkrevné mordy držela nad vodou civilní dynamika čtyř kámošek (jo, trochu "courovitých" pipinek, ale poněkud pohublé Denise Richards to zatraceně seklo), které nedostávaly úplně, co si zasloužily, když všichni chlapi kolem nich byli podvodníci / úchylové / ubožáci. Zcela v odvaru z Vřískotu si scénář planě hrál na "kdo je vrah", jenomže jeho vraždy nedávaly vůbec smysl a závěrečné odhalení identity tuplem. 50 % přesně. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Herečka Hedy Burress (Ruthie) se původně ucházela o roli Dorothy a Jessica Cauffiel (Dorothy) se původně ucházela o roli Paige. (HappySmile)
  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)

Reklama

Reklama