Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 má společného jen název a zrůdy, jinak zase úplně něco jiného. Sám sebe se ptám, má cenu vůbec čekat něco jiného? Brutalitou, krví a nechutností se Wrong Turn vyznačuje a to jsem dostal. Lepší než trojka rozhodně je, ale první díl netrumfne. Pro mě naprosto stejná úroveň jako díl číslo dvě, tak že jsem docela spokojený... 6/10 = 60% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Miestami dosť béčkové (obzvlášť úvod), s adekvátne inteligentným chovaním postáv, ale zasnežené horské exteriéry a do nich umiestnený cvokhaus sú príjemnou zmenou, obnažených lesbických scén je požehnane, a mordy nesklamú. Ten najšťavnatejší z nich - zdĺhavé porcovanie zaživa - je až perverzne úchylný. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Kvantita pitomostí je tu tak extrémní, že je prakticky nemožné brát Wrong Turn 4 vážně. Bohužel se zdá, že to Declan O'Brien a spol. vážně mysleli, z čehož vyplývá, že je tahle báchorka jedním z nejhorších slasherů všech dob. Parta debilů neustále souloží, okamžitě se ztrácí, cestu domů hledá přes vzdálený horský masiv a když už se bez rozpaků vláme do jakéhosi baráku, udělá si tradiční mejdan. Klučina vulgárně huláká na neznámou postavu, ačkoliv se vloupal do cizí budovy a nenapadne ho, že třeba huláká na správce/majitele objektu. Všichni permanentně ječí a běhají, nicméně v kritické chvíli během pěti sekund vymyslí dokonalý akční plán. Maník, hlídající tři KONEČNĚ polapené mutanty, okamžitě usne. Zřejmě rezignoval, protože jeho parta krátce předtím spustila moralistickou ódu na téma "nejsme přece jako oni!" Poslední dvě přeživší se samy dekapitují, čímž podtrhávají mou myšlenku, že jde o imbecilní počin plný imbecilních kreténů. Odpustil bych mnohé, ale ona v tom vážně není ani špetka nadhledu. Digitální gore také sráží body. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

ty dva obrovské kiksy (jo, bylo jich tam víc, ale tyhle mě nejvíc praštily do očí), co scénáristé předvedli v závěrečné zhruba půlhodince filmu, jsou prostě neodpustitelné.. opravdu upřímně jsem se při nich smál.. přitom do té doby to bylo s vypnutým mozkem možná i na 3 hvězdy.. když se nad tím ale zpětně zamýšlím, tak to celé bylo neskutečně laciné, debilní a ještě jednou debilní.. zvlášť neustálé ječení všech postav v situacích, kdy dávat o sobě vědět hlasitým řevem na všechny strany, je to nejhorší, co mohou dělat, je známkou vyspělosti celého filmu.. korunu tomu všemu pak nasadí věta "ztratila jsem pohrabáč, musím se vrátit a najít ho, je to dobrá zbraň, potřebujeme ho" jedné z hrdinek ve chvíli, kdy se jim konečně naskytne šance utéci.. bojově zmalované ksichty hlavních hrdinek v závěru jsou pak už jen krásnou sladkoironickou tečkou za celým tímhle představením.. jo a ještě něco - když už tam bylo tolik pěkných bab, chtělo to pořádný kozy.. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CITÁT - To je na nich fascinující. Necítí bolest.............. Ten příběh došel až k moc sadistickým scénám. Děj však zná každý. Parta mladých, dnes tak nečesky řečených teenagerů, si vyjedou do...... není to jedno kam? Hlavně že budou postupně umírat a to tou nejkrutější smrtí. Tak jo, naše skupinka si vyjede do hor. Už na začátku mě fascinovali, že všichni přijedou auty a maj už skútry připravené. Kde se tam ty skútry sakra vzaly? Ani jedno auto nemělo přívěs a hle pět skútrů, nádrže plné, jen nastartovat (to ještě startují) a jedéééém. Cestou zablouděj a hle přestanou fungovat telefony, ten zatracenej signál a to platíme takový prachy operátorům. No a tady to začíná. Vylezou na strom a uviděj chaloupku, co chaloupku, barák, co barák rovnou nemocnici. A v té nemocnici už dvacet sedm let žijí hlavní žrouti tohoto příběhu. Jsou sice špinavější než kanál, a celý od krve, ale vězte, že nemocnička je jako klícka. Dvacet sedm let staré prostěradla jsou jako nová, závěsy no to je radost pohledět, stěny jsou pavučinovzdorné, stará (27 let) vozítka pro invalidy mají chrom jen se blyští, světla a osvětlení krásně svítí a dokonce najdou třiceti letou whisky. Není ji náhodou o dvacet sedm let víc? Tohle nikomu prostě není divné? Tak jo, jen ať teenageřící chcípaj. Nechal bych chcípnout i štáb, si z nás prostě dělaj srandu. CITÁT - Zůstaneme tady, dokud nepřijde pomoc........... Už jsem dlouho nedal odpad. Je čas. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Fotografie různých členů posádky lze vidět ve složkách pro duševně choré. (asxasx)
  • Natočeno za 19 dní. Točilo se ve skutečně opuštěném sanatoriu. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy si kanibalové dělají fondue, je možné v pozadí zahlédnout procházejícího člena filmového štábu. (Chatterer)

Reklama

Reklama