Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

darwin 

všechny recenze uživatele

Němce mám rád, mimo jiné i proto, že umí udělat věci pořádně. Tohle však není případ Bazénu. Zkrátím to: Je to shit nejtěžšího kalibru. Němci si hrají na americké teenagery a v tomto duchu je proveden celý film. Místo "token black guye" máme "token Argentince", místo japonských aut německá a místo New Found Glory nebo Blink 182 hrajou němečtí Donots. Samotné provedení filmu je otřesné, počínaje hereckými výkony, scénářem konče. Tohle se Němcům prostě krutě nepovedlo. Slasherové kousky mám rád, ale Bazén je prostě megashit. Teď přemýšlím, čím zdůvodním tu svou jedinou hvězdičku... ...hmm... ...řekněme, že mám rád Donots. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůz! Německý film je prostě scheisse. Příběh postrádá hlavu a patu. Celé to je o tom, že se partička mladých lidí, snaží "užívat si života". Po úspěšně složené maturitě se rozhodnou, že se vydají to pořádně oslavit do nedalekého Aquaparku (Babylon Liberec). Pořád z nich čiší doslova dětská najivita. Nakonec se jedno dítě z nich rozhodne, že všechny holky jsou krávy, že mu hrozně ubližujou a ostatní klucí držej s nima, a tak se převlíkne do černého oblečku s bílou maskou lebky a s pořádně velikou a asi dost nabroušenou mačetou začnou jatka. Prostě kamarádi nekamrádi, náš vrah začne všechny s absolutně chladnou hlavou mordovat mačetou. Po všechn stránkách odbytý film. Rádoby pokus o horor / thriller. Nedopočučuju, zkazíte si chuť na film. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Mně filmy o studentech nevadí, naopak je vítám. Jedná se o klasickou béčkovou vyvražďovačku, u které si divák může tipnout, kdo je vrahem a kdo přežije. Mladí atraktivní lidé ve filmu vystupují proto, že dívat se, jak zajíždí nůž mezi nohy staré babky, by nebylo to pravé ořechové. Navíc se film točil u nás... Faktem je, že to nebyla žádná super paráda. Přesto si myslím, že zdejší hodnocení je příliš přísné. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Zajimave, v tomto druhu filmu je vetsinou uzavrena skupinka lidi masakrovana tajemnym vrahounem, ktery je jednim z onech uveznenych lidi. My tak muzeme sledovat jak nam jednotlivi clenove druzstva jeden podruhem odpadaji v poradi po vetsinou urcene zajimavosti postavy ci jeji sympaticnosti. Zde vsak poprve dochazi k jevu, kdy nam scenarista a pan reziser jaksi pozapomneli na dva cleny odvazne, avsak vystrasene skupinky. Proste v jednu chvili se krci v koutku a pak uz o nich do konce filmu neni ani zminka a pokud se nam strachy nerozpadli, krci se nam v koutku libereckeho aquaparku dodnes. Mozna az si v nedelnim odpoledni pujdete s rodinou navstivit liberecky aquapark, budou se stale kdesi v koutku vystrasene krcit. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Při prvním setkání s touhle stupiditou, někdy před 10-ti lety, jsem si ještě coby žák prvního stupně základní školy myslel, jak moc není Bazén brutálním a fakt "hustym" hororem. Dnes už můžu s klidem říct, že se jednalo jen o v dětských očích zkreslenou hovadinu. Nemá cenu se pouštět do hlubších rozborů, většina nedostatků tu už byla krutě avšak trefně vržena na pranýř posměchu a co se týče kladů, práci s jejich hledáním si dá snad jen opravdový nadšenec daného žánru. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)

Reklama

Reklama