Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Kdyby radši v rámci Festivalu otrlého diváka místo těch nudných sraček, které jsou ZÁMĚRNĚ špatně natočené (Boardinghouse), pouštěli tahle zábavná amatérská videa. Je mi jedno, jestli to celé byl nebo nebyl režisérův záměr, ale s bráchou jsme se tlemili celý film. Jednoznačně nejlepší postava Martin (přesná kopie Marka Slováka alias Bluntmana) a jeho neúspěšné námluvy (o jeho postavu jsem se bál), kadence hlášek (Jsme tady s nějakým kreténem! Někdo mě chtěl zabít!), vrah v přiblblé masce, který krade Playboye; kriminalista, který nemá žádný otisky a nemá se prakticky čeho chytnout (a v kanceláři má na kreslící tabuli jenom velkými písmeny napsáno POMSTA), camea za bonboniéru; při každé vraždě znějící hrozivé tóny vykradené z TCM, příšerné postsynchrony (údery nožem zní jako kuchání rukojmích z Counter Striku). Zkrátka trash, který si pouštět jedině s partou kámošů a nějakým tím pivkem k tomu. 2,5* (hodnotím ne jako film, ale jako domácí video; s filmem to nemá nic společného) ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě tu vytočilo, jak je ten film v některých částech odfláknutý. Je opravdu takový problém, když vidím, že záběr na školu, před kterou se rojí děti je hnusně natočený, zajít sem za měsíc se stativem a natočit to znovu? To se v podstatě týká valné většiny různých záběrů (domy, ulice, park). Leda že by kamera byla z půjčovny a muselo se to stihnout do určitého data, protože pak ji má zamluvenou na natáčení Robert Rosenberg:) Totéž platí i švencích a nájezdech, které jsou trhané a ruší diváka. Škoda. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení filmu zůstanu neutrální. Určitě se zde najde řada záporných věcí, které bych mohl víc zkritizovat od kopírování známějších filmů, přes amatérské herecké výkony až po kvalitu kamerových záběrů, ale nemám k tomu důvod. Tenhle film je amatérský, natočili ho amatéři, hráli v něm amatéři, tvůrci měli jen minimální rozpočet a vybavení, které si museli vypůjčit a proto na všechny tyto aspekty beru ohled. Já sám bych nedokázal natočit nic lepšího a kdo ví jak bych se před kamerou choval já. Docela jsem se při sledování pobavil a rozhodně to pro mě nebyla ztráta času. Slabší 3* za Štěpána Turka a scénku s ředitelem. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Hoši z gymnázia si natočí svůj slasher a...............ejhle, ono to vyjde na DVD. No to fakt čumim. K filmu řeknu jen to, že optikou amatérského filmu (kterým film bezpochyby je) je to průměrný, v některých momentech podprůměrný snímek. Z profesionálního hlediska odpad jako Brno. Docela mě taky udivilo množství slavných herců. Hlavně Morávková a Brabec byli cool, ale nejlepší byl Štěpán Turek. Do příštího filmu bych prosil Ernesta Lieskovce. ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro nepopsatelná nápodoba Vřískotu (zápletka, zvraty, často i jednotlivé scény), jejíž do nebe volající stupidita vybízí k otázkám, jestli se nejedná o komplikovanou filosofickou otázku ohledně českého školství a rodičovství, které dokázaly ruku v ruce vyprodukovat Tomáše a Honzu Kučerovi. Dva očividné fanoušky, kteří sice nemají ani talent, ani dostatek intelektu, ale zato nepostrádají koule k distribuci amatérských videí nejhrubšího zrna do trafik a kinosálů. RESPEKT, KLUCI. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)

Reklama

Reklama