Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

A killer in Prague, svérázný a neokoukaný název. Musíme přeci zaujmout zahraniční diváky, kde polovina nebude moci najít tohle město na mapě, a nespléct si nás s Polskem. A ta většina nepochopí umělecký podtext, a neocení režisérskou vizi, které velké hromadě populace nepřijde ani na zmar, páč bratři Kučerovi netočí filmy pro tuhle nastávající generaci. Ano, je to tak, leč bohužel, nepatřím k budoucím elitě, tak tímhle odpadem jen veřejně naznačuju svoji negramotnost!.. (Mimochodem, chápu že to měl být záměr, a jen dál dokazuji jaký podprůměrný intelekt mám, ale já bych si to vysvětlil jen tím, že se muselo šetřit na budgetu, ale když už natáčím, jakože, střední školu, nebudu si pronajímat druhou třídu na základní škole..). Ty vole, ten film mě tak psychicky odboural, že už ani nevím, kde končí můj ocas, a proč jsou moje chlupy černé, (samozřejmě, ty na prdeli). A za ten zkurvenej postdabing, bych si i já nasadil pláštěnku, a začal vraždit. ()

Gar-mogoth

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen posledních 15 minut, tak nebudu hodnotit a jen napíšu své dojmy(včetně spoilerů, protože tím stejně nikomu neuškodím). 1. Divný zvuk, hudba a hlasy. Všichni herci mi přišli jako nadabovaní a to ještě k tomu špatně. 2. Podivná kamera. 3. Opravdu trapné "bojové scény", ještě k tomu s nesesynchronizovaným zvukem. 4. Herci snad ani nehrají. 5. Mejzlík je skvělý záporák a roli si snad i užíval. 6. Vrah má snad nejlepší motivaci v historii žánru. "Tvoje matka zabila mé dítě. Byla se mnou těhotná a šla na potrat. Tak jsem ji potrestal." 7. Co měla znamenat ta písnička na závěr? K filmu se ani trochu nehodí. 8. Film je tak špatný, až je vtipný. Deset minut z patnácti jsem se smál. 9. Za těch patnáct minut bych dal filmu jednu hvězdičku. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jist, zda propagace fimu založená na Ivetě Bartošové, když je ve filmu 5min, hraje otřesně a ještě jí předabovala Vrbická není tak trochu klamání spotřebitele, ale co už. Problém ale nastává, když divákovi přijde, že snad všechny postavy byly předabované, protože nemůže uvěřit že to co slyší je originální dabing. Film také vrhá na českou policii velmi kladné světlo, jelikož je jediná na světě, která dokáže za ani ne minutu zjistit, odkud kdo volal na pevnou linku! A také ví, jaké má číslo mobilní telefon volajícího z pevné linky. Naprosto úžasné a mám v českou policii mnohem větší důvěru! Hrozivý vrah má jednu velkou výhodu. A to, že jeho oběti jsou ještě blbější než on sám, jelikož se do oběti nedokáže trefit, i když jí napadne zezadu a když už se po vysilující honičce do oběti konečně trefí, tak do toho samého místa pro jistotu ještě bodne několikrát. To asi aby zanechal v tom místě větší ďuznu. Vrah je také tak šikovný, že po vysilujícím závěrečném vysvětlování proč a co zjistí, že v té pistolce už nemá náboje. A prostě nedokáže uškrtit mladou holku, které stačí ho kousnout do ruky a on, i přes to že má rukavice, jí pustí. Divák v tu chvíly má co dělat aby smíchy nespadl i z té sedačky. Musím také podotknout hrozně, ale HROZNĚ napínavou (a kurevsky dlouhou) noční honičku ve škole, kde vrah dotvrdí svou naprostou neschopnost a kde se z čista jasna ve 4 hodiny ráno objeví jak detektiv Singler (kterému prý dal echo kolega), ale i Erik (taková karikatura, kterou hrál nějaký herec). Wow! Tolik šoků jsem jen těžko pobíral. Předtím jsem totiž dostal ťafku v podobě Štěpána Turka v cukrárně. A že umí parádně nandat kopeček zmrzliny! Jen škoda, že nezazněl jeho megahit Stávka Dýdžejů. Nicméně nejvíce to zabil nadraný Miro Šmajda se svým "Haló. Haló. Je tam někdo? Ty vole...". To je prostě k nezaplacení a za tu zábavu tu jednu hvězdičku dát prostě musím! :) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Česká verze Vřískotu. Herecké výkony na bodu mrazu, vrah nemá nejlepší outfit a vraždy opravdu neděsí. Jenže na českej horor je to celkem eso. Když si vzpomenu na Zahradníka, Někdo tam dole mě má rád nebo na Polednici...Tak prostě budu to jedno procento z CSFD co řekne, že tenhle film ty výše jmenované válcuje. Radši se mrknu na amatérskou vykrádačku Vřískotu než na jiné české horory. Jinak film nedoporučuji nikomu, nebude se Vám líbit a dáte mu odpad, já sám sebe nechápu, že mi to vůbec nevadilo a v pohodě jsem na to mrknul. Ale nebojte, Asia_Power na to má trochu jinej názor než já a s tím se určitě lépe ztotožníte :-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Voľný remake VRESKOTU Made In Cz. Niekoľko pramálo záberov je pomerne sugestívne natočených ( paradoxne sa to netýka sekvencií vrážd ), pričom ten zvyšok chce akosi vyzerať realisticky a väčšinou používa osvetlenie budov, pričom asi chce docieliť akúsi autencititu. Autencititu sa zrejme snažili dosiahnuť aj (ne)herci, ktorý sú tou najhoršou položkou tohto slasheru. Pokiaľ sa niekto v strižni pozeral na výsledný snímok a nevadili mu určité nezrovnalosti, čo sa týka zvuku, strihu, záberu alebo hereckého výkonu a nechá to na divákoch, umelcom sa nazývať nemôže. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)

Reklama

Reklama