Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty vole! Při sledování čtvrtého dílu této série jsem si připadal, jako bych navštívil „jinou dimenzi“. Našel jsem vážného kandidáta na nejhorší díl a myslím si, že tohle už nic nedokáže překonat. Mám rád nejrůznější bizarní kousky, ale tohle už bylo moc i na mně. Považuji to za absolutní zostuzení téměř kultovního Texaského masakru a to přitom na obou filmech dělal sám Kim Henkel, který měl v obou případech na starosti scénář – no a tentokrát k tomu usedl i do režisérského křesla. Tenhle chlapík musel být nejspíš celou dobu pořádně zfetovaný, jinak si nedokážu představit tu diametrálně odlišnou kvalitu nejen scénářů, ale i filmů jako celku. Přitom začátek nevypadal vůbec marně a já se těšil na další masakr. Jenže Leatherface vyfasoval už čtvrtou odlišnou rodinku – kurva kolik těch buranů tam v tom Texasu žije a všichni jsou z jednoho vrhu a tentokrát se sám transformoval do transsexuála. Navíc jak vidno tahle partička totálně vylízaných magorů ani nejedla lidské maso, ale jen s oblibou zabíjela nebohé lidi – i když ani v tomto případě si tentokrát zrovna moc skvostně nevedli. Doslova s otevřenou hubou jsem sledoval ten humus, který se mi Henkel snažil naservírovat a já nevěřil svým očím. Jeho jediným štěstím bylo, že se mu několikrát alespoň na malou chvíli podařilo navodit jakžtakž stravitelnou atmosféru, ale vždy šlo jen o záchvěvy, které měli doslova jepičí život. 30% ()

Uškudasket odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěli jste někdy vidět nepovedený filmařský vtípek, který si jakoby říká o pořádnou kritiku?Jste na správném místě.U filmu jsem utrpěl pár srdečních záchvatů a přišel k veliké psychické újmě.Jak?Dělat z jednoho padoucha zcvoklého magora trpícím sadistickým komplexem mi přišlo královsky vtipné.Hřebíček do rakve však zarazila pasáž, kdy se na scéně objeví úchylný boss, jehož tělo je zkrášleno třemi bradavkami.no fuj.Jednoduše řečeno, tohle je škvár, který shlédnete pouze na vlastí nebezpečí. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Masakr v Texasu“ je jednoduše špatný film, protože tvůrci už nevěděli, co dělat, a tak vykrádají, bezostyšně a tupě, předchozí díly série, vytváří tak nudný příběh, který nudí a nebaví, navíc je zde naprosto minimální hororová atmosféra, což už je skutečně celkem překvapivé a pro sérii prostě špatné. Z dnešního hlediska je to pak zajímavé jen proto, abyste zjistili, jak začínali známí herci. ()

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

"Kim Henkel je notorický břídil, který svuj film nejdřív důkladně zpacká a pak ho ještě vypustí do světa. Tentokrát se mu do rukou dostal námět vskutku klasický, uvízl však na púlcestě mezi brakem a hnojem. Kim Henkel není expert svého oboru a přesto zná stovky způsobů jak natočit film tak, aby diváci co nejvíc trpěli." ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Štvrtú časť hororovej série o "Koženej tvári" a jeho rodinke som veľmi dlho odkladal. Odrádzalo ma totiž šedý rámček a odpadové hodnotenia mojich obľúbených užívateľov. A ono je to nakoniec v pohode oddychové buranské hixploitation, ktoré plne zapadá do pôvodnej série Texas Chainsaw Massacre. Pre mňa osobne ešte o triedu lepšie ako pokazený druhý diel a na podobnej úrovni (možno trošku vyššie) ako trojka Leatherface. Zbytočne podhodnotený film, ktorému sa dostalo na môj vkus až prehnane veľa hejtu... 65 %! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama