Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (70)

plakát

Mechanický pomeranč (1971) 

Tak tomuhle říkám film ! Pan Kubrick vytvořil silně kontroverzní spletenec sexu a násilí, jenž nám ve scénách náležitě, bez jakékoli cenzury, předvede.Skvělý hudební doprovod navíc ,,dohustil" brutální atmosféru.Opět nám tu Pan režisér zanechal snímek, který nás nutí klást si jednu prostou otázku.....uspěla by léčící metoda v našem bolestném světě?

plakát

Hra (1997) 

Přistupte na pravidla hry a užijete si to! Podtitul podobného významu by si film jistě zasloužil, protože si ho z velké pravděpodobnosti pořádně vychutnáte.Pohlcující atmosféra vás nutí lačnit po dalším posunu v ději a až budete zírat s údivem a otevřenou tlamou na závěrečné titulky, nezbavíte se radosti z dobře investovaného času.

plakát

Babel (2006) 

Skvělé příběhové schéma tří povídek, které nenechají nejednoho diváka chladným.Výborné herecké výkony hlavních aktérů jen stvrzují excelentní zážitek z podívané.

plakát

Kurýr (2002) 

Překvapivě povedený ,,klon” 007.Zprvu jsem sice váhal a kroutil hlavou nad plytkostí děje, a však druhá polovina mnohonásobně osladila slabý čajíček z první půle na správnou akční řežbu.Mohlo to dopadnout lépe, ale stejně jsem byl mile překvapen

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

Velkolepá podívaná.Spletenec tří dramatických povídek jen zoceluje geniální prožitek z filmu.Kdo ještě neviděl na nic nečekejte a naklusejte do nejbližší Video pujčovny co možná nejdřív :).

plakát

To nevymyslíš! (2005) (seriál) odpad!

Co nám tím zase jednou Nova chtěla říct.

plakát

Austin Powers - Goldmember (2002) odpad!

Tak tohle je opravdu trefně podaný amerikánský film 21.století.Pojednává o ubohé kultuře dnešního západního života, který se jednoduše bez olizování bradavek, sprosté mluvy a prdícího humoru neobejde.S klidem se může ucházet o nejprohnilejší odpad v historii filmu.

plakát

Královna prokletých (2002) 

Velmi slabý hororový biják.Odvíjí se v duchu novějších vampírovských filmu typu Dracula 2000, Vzkříšení apod. .Další přírůstek do tak už dost ubohé rodinky.

plakát

Nevěrná (2002) 

Možná ohrané téma, ale podle vynikajícího receptu vznikla zároveň výborná dramatická ,,kukačka”.

plakát

Umučení Krista (2004) 

Brutální a dech beroucí podívaná, ovšem jen pro silné ateistické povahy.