Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

Jordan 

všechny recenze uživatele

dôstojné zakončenie trilógie s Austinom Powersom? neviem, u Asutina si nikto nikdy nemôže byť ničím istý . . . alebo skoro ničím, jediná istota (platná aspoň pre mňa) je, že sa budem vynikajúco zabávať a smiať sa, smiať sa nahlas - a hlasný smiech je najlepšia katarzia, hlavne pri komédii :) ak vám nevadí istá dávka síce nápaditého ale v princípe prízemného, sexuálneho, inkontinečného a fekálneho humoru, zopár fínt a zopár skvele našponovaných gagov a hlavne riadne pestrofarebé úlety, kde si autori robia, čo chcú, tak sa stanete, podobne ako ja, fanúšikmi tohto permanentne nadržaného utancovaného tajného agenta. Goldmember bol pre mňa asi najlepší diel. celkom rozumiem, že nie každý toto sústo prehltne, o tom totiž powers je. ja to ale môžem pozerať zas a znova a pri tom sa dosť dobre baviť. "Tí filmári použili ten istý fór z minulého filmu o Austinovi Powersovi, kde obria raketa vyzerala ako . . . Johnson! Vidíte ten satelit?" Proste paráda . . . PS: Radyo - ísť pozerať Powersa s očakávaním oscarových výkonov, hlbokej myšlienky a filmárskej originality je taká istá chyba, ako ísť na koncert Britney Spears s očakávaním kvalitnej muziky. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Roach s Myersem téměř opustili svůj oblíbený vaginální machočasoprostor a tak trochu občas dost recyklovali předchozí dva díly,-ale copak můžu hodnotit jinak než nadprůměrně komika,který mě rozesměje , má rád Bacharacha a nebojí se do budoucích remaků obsadit takové šmudly jako-Cruise,Spaceyho,Paltrow,či DeVita? (75%,předchozí dva díly 85%) (velkým plusem série je i kupodivu povedený dabing) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takže narychlo osvěžující opáčko mám za sebou. Pustit si všechny 3 díly po sobě byl skvělý nápad. Člověk snadno může porovnávat, není ovšem znát mezi díly téměř žádný rozdíl. Snad jen že nejmíň jsem se nasmál při 1. díle. Goldmember má spoustu nezapomenutelných scén, hlavně tedy scéna v sumo lázních anebo čůrající fontánka v podání Powerse nemá chybu. Pokud má člověk rád mírně přihlouplý humor, skvělou hudbu a je odpůrce dabingu, vřele doporučuju. 75% ()

imf 

všechny recenze uživatele

Raketovým rozjezdem (v úvodní půlhodině se tísní drtivá většina neokoukaných vtipů) Mike Myers doslova zatluče diváky do sedadel... Chudáci - zbylou půl hodinu se snaží z kina utéct, aby se dostali pryč z dosahu překrucovaných, trapných a tisíckrát viděných gagů... Nová postava Goldmembera je zřejmě to nejslabší co kdy Myers vymyslel a Michael Caine evidentně neví čí je... Doufám že po tomhle fiasku se dalšího dílu nedočkáme (i když... Goldmember vydělal slušné peníze, takže... asi dočkáme)... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Ale pánové, tady už se vaří opravdu z vody a potřetí vidět to úplně samé už je rána na solar veškeré potenciální zábavě. Kromě nejepičtějšího úvodního camea (zase ty devadesátky, jaké to komedy-retro) už je Austin Powers naprosto bezzubý a vyčerpaný koncept, který už zapomněl dělat humor. Michael Caine je ve filmu opravdu asi jenom omylem a přitom by mu role postaršího špióna měla sednout jak ulitá - to jenom dokazuje s jakou bezradností a ležérností Jay Roach k třetímu zářezu v sérii přistoupil. Laciná rutina a snadný šek pro všechny zúčastněné, škoda že Myersovi tím vlastně zatloukl předposlední hřebíček do jeho kariéry ve hraných filmech. 30 % ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)
  • Austinovo auto SWNGR 3 je upravený Cadillac Eldorado Fleetwood. (Ruuzha)

Reklama

Reklama