Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

NEJ scéna. ..... -"Jedna švédská vakuová pumpa pro zvýšení erekce. " - "To není moje." -"Jedna stvrzenka za nákup této švédské vakuové pumpy podepsaná Austinem Powersem." - "To není moje." - "Jeden záruční list na tutéž švédskou vakuovou pumpu vyplněný ... Austinem Powersem." - "Vždyť já ani nevím jak ta pumpa funguje." - "Jedna kniha švédská vakuová pumpa a já aneb Povím ti, jak ta věc funguje. Od Austina Powerse." 60% ()

Spectre 

všechny recenze uživatele

"When Dr.Evil gets angry, Mr.Bigglesworth gets upset. And when Mr Bigglesworth gets upset, people DIE!" ... no nie je to geniálne? Znalci bodnoviek musia oceniť túto potreštenú komédio-paródiu. Je pravda, niekedy to zachádza do trápnosti, ale práve na tom je to založené. Ono závisí od toho, či je na plátne práve Myers ako Dr.Evil, alebo Myers ako Austin. Každá z postáv má svoje pro a proti, avšak, ako som miloval výborných záporákov v Bondovkách, tak isto zbožňujem túto kreáciu. U tohoto filmu nejde len o rozosmiatie diváka vtipami, jedná sa o skutočne komplexnú paródiu, ktorá berie typické klišé a drví ho mlynčekom na mäso. Priaznivcom bodnoviek nemôžem inak než vrelo odporúčať. ()

Reklama

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Naladěn na šukézní vlnu brýlatého "agenta" jsem si tuto vtipnou komedioparodii ve stylu herní " No One Lives Forever " výtečně užil. Škoda, že ke konci ztrácí dech, ale Mike Myers si to napsal hodně dobře. Nejeden by si to s ním hned vyměnil. Scény, které vtipně skrývají určité lidské partie jsou špičkové ( klobáska:) ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Mam takovy pocit ze vsichni tady na databazi si hrajou na intelektualni veliciny, protoze hodnoceni perel jako je serie Austin powers je ostuda!!! Mike Myers balancuje na okraji propasti geniality a melam pada do trpanosti ale nikdy do ni nespadne, nebo jen kdyz chce! Jen tak mimochodem na imdb ma Austin 7/10 a 30 tisic hodnoceni coz hovori v muj dobry vkus:-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni dil Austina Powerse byl posledni dil, ktery jsem nevidel a prisel mi hodne dobrej. Za vse samozrejme muze Mike Myers, at uz v roli magora Austina, nebo v roli Dr. Zlouna, ve ktere vypada Myers jak po lobotomii. Ostatni herci uz skoro ani nestoji za pozornost, jediny kdo me zaujali byla Elizabeth Hurley, ktera tam je beztak jen proto, aby mel Austin koho otravovat a pak malicka role Willa Ferrella. Co se tyce deje, tak zas tak debilni, jak by se od tohohle typu filmu cekalo, neni a je zhruba 90% hodne vtipnej. Pokud se nejakej blazen dival na Austina s dabingem, tak si muze z myho hodnoceni odecist tak 2*. Dobre jsem se bavil, ale na 5* to nebude. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Když Vanessa sedí při poslední scéně líbánek vedle Austina, má přes levé prso červený papír. Je to proto, že na natáčení byli přítomní novináři, a tím se jim zabránilo nafotil Elizabeth Hurley nahoře bez. (PußyMagnet)
  • Byly natočeny i tři alternativní konce, všechny se odehrávají v záchranném člunu. (PußyMagnet)
  • Název úvodní písně k filmu je "Soul Bossa Nova" složená Quincy Jonesem. Později byl stejný námět použit pro Kanadskou show "Definition" (1974). (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama