Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. The Magic Piper (Of Love) - Edwyn Collins [3:50] ,2. BBC - Ming Tea [2:06] ,3. Incense And Peppermints - Strawberry Alarm Clock [2:48] ,4. Carnival - The Cardigans [3:38] ,5. Mas Que Nada - Sergio Mendes & Brasil '66 [2:40] ,6. Female Of The Species - Space [3:09] ,7. You Showed Me - The Lightning Seeds [4:07] ,8. Soul Bossa Nova - Quincy Jones [2:45] ,9. These Days - Luxury [3:12] ,10. Austin's Theme - The James Taylor Quartet [3:39] ,11. I Touch Myself - The Divinyls [3:47] ,12. Call Me - The Mike Flowers Pops [2:52] ,13. The Look Of Love - Susanna Hoffs [3:45] ,14. What The World Needs Now Is Love - Burt Bacharach/The Posies [3:57] ,15. The Book Lovers - Broadcast [3:33] ,16. Austin Powers - Wondermints [2:46] ,17. The Shag-adelic Austin Powers Score Medley [4:49], ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si znovu pustil Špionátora,abych zjistil,jestli s odstupem času nezměním své hodnocení,ale faktem je,že pro to nemám důvod.Austin Powers mě pořád baví,Dr.Zloduch je bezchybný a nadšení Mika Myerse je brutálně nakažlivé.Nemění se ani můj názor na těch pár slabších momentů,pro které jsem nemohl udělit pět hvězdiček,naštěstí jich není mnoho,takže můžu s klidem říct,že mě i dnes film dokáže pobavit a rozesmát. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je ono. Ukaž svýmu hovnu, kdo je šéf." Špatný zrak? Mám! Křivý žlutý chrup? Mám! Extrémně chlupatou hruď? Mám! Do prostoru vyklenuté břišní svalstvo? Mám! Sebevědomí suverénně nejerotičtějšího samce planety? Tak to, s výše uvedenou výbavou, bohužel, nemám. Asi proto nejsem nejlepším světovým agentem, ale alespoň mne uspokojuje, že to jeden z nás krasavců dokázal - i když s nepatrnou pomocí švédské vakuové pumpy. Já tento stupidní humor prostě miluju, takže připravte krvelačné okouny, nastražte na mě sexy robotky, nastartujte vražedně rychlý válec, připravte mi koupel s Alottou Faginou a já dorazím hned, jakmile si zkontroluju nádobíčko a pokud se mi podaří otočit ještěrku v úzké chodbě Virtuconu. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Určitě není tahle kýčovitá a pestrobarevná šílenost pro každého, ale mně se to jako parodie na bondovky líbilo. Mike Myers si obě své role užívá, já ho mám radši jako šíleného dr. Zloducha. Je tu spousta scén, které se nezapomínají, především couvání, nebo vztah dr. Zloducha a Scotta. Samozřejmě to má jednoduchý příběh, ale o ten až tak nejde, je to parodie. 55% ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Mam takovy pocit ze vsichni tady na databazi si hrajou na intelektualni veliciny, protoze hodnoceni perel jako je serie Austin powers je ostuda!!! Mike Myers balancuje na okraji propasti geniality a melam pada do trpanosti ale nikdy do ni nespadne, nebo jen kdyz chce! Jen tak mimochodem na imdb ma Austin 7/10 a 30 tisic hodnoceni coz hovori v muj dobry vkus:-) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Doktora Zlouna si měl původně zahrát Jim Carrey, ale musel odmítnout, protože byl vázán smlouvou k filmu Lhář, lhář (1997). (Terva)

Související novinky

Reklama

Reklama