Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu uznávam, že tvorcovia chceli vzdať poctu bondovkám a iným špionážnym filmom, a aj sa im to sčasti darí, na druhú stranu ide o takú debilitu, kde aj záporák je srandista ako hrom (a to ešte nehovorím o hl. hrdinovi, ktorý je pre mňa vrcholne nesympatický, ale tak vydržal som to). Musím ale uznať, že niektoré scény ako tá na záchodoch sú absolútne skvelé. Akcia o ničom, záchodový humor ušiel, herci celkom fajn, len ten Austin Powers alias Mike Myers je tak nanervylezúci, až ma to dráždilo. Jeho mini slipy s vlajkou Veľkej Británie sú však geniálne. A Elizabeth Hurley sexy. Znesiteľná blbosť, na ktorú si na druhý deň už nemám šance spomenúť. /45%/ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mike Myers si roli Austina Powerse i dr. Zloducha užívá plnými doušky, a proto se občas stalo, že překročil jisté hranice kvalitního humoru, a namísto toho to vypadalo jako laciná komedie pro fekálisty. Ale co! To že jsem se chvílemi fakt smál, popřít nemohu, takže rozhodně nechci tento film srážet někam do odpadu. Zkrátka oddychovka, která chvílemi pobaví, ale i znechutí. ()

Reklama

Mikino00 

všechny recenze uživatele

V mládi jsem tohoto špióna sledoval s velkou chutí, teď při opakovaném sledování už tak nadšený nejsem, stále se jedná o vydařenou parodii na Bondovky se spoustou odkazů na tuto špiónskou sérii, avšak sexismus a vyšinutost Powerse je velice otravná, jakož i některé velmi pokleslé vtípky. Příběh je ale na parodii zdařilý, Hurley krásná, Dr. Zloduch a jeho impérium vydařené. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je ono. Ukaž svýmu hovnu, kdo je šéf." Špatný zrak? Mám! Křivý žlutý chrup? Mám! Extrémně chlupatou hruď? Mám! Do prostoru vyklenuté břišní svalstvo? Mám! Sebevědomí suverénně nejerotičtějšího samce planety? Tak to, s výše uvedenou výbavou, bohužel, nemám. Asi proto nejsem nejlepším světovým agentem, ale alespoň mne uspokojuje, že to jeden z nás krasavců dokázal - i když s nepatrnou pomocí švédské vakuové pumpy. Já tento stupidní humor prostě miluju, takže připravte krvelačné okouny, nastražte na mě sexy robotky, nastartujte vražedně rychlý válec, připravte mi koupel s Alottou Faginou a já dorazím hned, jakmile si zkontroluju nádobíčko a pokud se mi podaří otočit ještěrku v úzké chodbě Virtuconu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si znovu pustil Špionátora,abych zjistil,jestli s odstupem času nezměním své hodnocení,ale faktem je,že pro to nemám důvod.Austin Powers mě pořád baví,Dr.Zloduch je bezchybný a nadšení Mika Myerse je brutálně nakažlivé.Nemění se ani můj názor na těch pár slabších momentů,pro které jsem nemohl udělit pět hvězdiček,naštěstí jich není mnoho,takže můžu s klidem říct,že mě i dnes film dokáže pobavit a rozesmát. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Název úvodní písně k filmu je "Soul Bossa Nova" složená Quincy Jonesem. Později byl stejný námět použit pro Kanadskou show "Definition" (1974). (PußyMagnet)
  • CD, které Austin zkouší pustit, je "Mr. Tambourine Man" od kapely The Byrds. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno