Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Olík 

všechny recenze uživatele

Povedené gagy střídají totálně trapné....ono to asi i tak u parodií má být, ale tady to všechno působí tak nějak "na hniličku". Navíc je strašně patrná snaha vnutil Leslie Nielsenovy pózu Franka Drebina....a ten jak všichni zajisté víme byl jenom jeden. Agent WC 40 je pro mne typickým představitelem údobí po Bláznivých střelách, Žhavých výstřelech nebo Připoutejte se, prosím! a před novou vlnou v podobě Scary Movie, Bulšit či Superhrdiny, které z hlediska parodií považuji tak trochu za rozpačité. Každopádně každé zboží má svého kupce a kdo chce kam, až se ucho utrhne. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Příští stanice Sunset Boulevard !! Aspoň si to myslím.." ;) To bych musel bejt asi úplně stejně slepej jako řidič toho autobusu, co nápadně připomínal Raye Charlese, abych si nevšiml téhle veskrze výborné špiónské parodie vlastně filmově úplně neznámého Ricka Friedberga, byť tedy mezi nejlepší pasáže patří citace ze slavných bijáků z úplně jiných žánrových vod.. Škoda, že toho tenhle usměvavý chlapík nenatočil víc a zůstal věrný té svojí reklamě.. Naprosto souhlasím s Gilmourem.. Stýská se nám, Leslie !! ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen po natočení Bláznivých střel trochu ztratil šmrnc a nechával se "naverbovat" skoro do každé parodie, která v té době vznikala, bez ohledu na její kvalitu. Agent WC 40 patří (kromě zmíněné trilogie) ještě k tomu lepšímu, co v tomto žánru za 90.léta vzniklo, byť i zde se tvůrci nevyvarovali opakování starých a otřepaných fórků nebo rádobyvtipných situací. Místy je humor skoro "násilný" a "polopatický", ale celkově se člověk i u této parodie ještě poměrně může pobavit (na rozdíl od Drákulovin, Pana Magora apod.). ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Niektoré parodované scénky ma pobavili (James Bond, Sám doma,...), ale obyčajné vtipy, ktoré sa v priebehu filmu vyskytovali, boli skôr trápne než smiešne a ani Leslie by zo seba nemusel robiť stále len šaška. Bohužiaľ, časy Bláznivej strely boli už nenávratne preč a Leslie odvtedy v žiadnej dobrej komédii už nezakotvil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Parodie je odjakživa bruslení na tenkém ledě, kdy aktéři jsou v neustálém nebezpečí, že se prolomí vstříc hlubinám trapnosti. Ovšem Leslie Nielsen, ten se vždycky uměl vznášet jako motýl.. Bez jeho přítomnosti by Spy Hard ještě kleslo o stupeň níž a je veliká škoda, že už odešel cukat koutky publika tam nahoru. Jen si představte, jak by nahradil D.Craiga a ve dvojici s Rogerem Moorem natočil novou Bondovku. Název už mám - Povolení senilnět.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Cameo si vo filme zahrali viaceré známe tváre, napr. Hulk Hogan (člen Dickovho tímu), Fabio (hral sám seba), Ray Charles (šofér autobusu), Mr. T (pilot vrtuľníka) a Pat Morita (čašník v reštaurácii). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama