Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Mike Myers, jedn z nejlepších komiků současnosti válí v této brilantní parodii na Jamese Bonda... V dvojroli a to hrdiny i paoucha, některé scény a hlášky jsou k nezaplacení, například scény v kasínu patří mezi nejvtipnější, líbí se mi obsazení Setha Greena, který ma ve filmu dobrý vztah s otcem :). Jedna z mých nejoblibenějších komedií... // viděno celkem 7X, poprvé 8. Června. 2012 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, parádní ujetá parodie - dělá si to prdel ze všech trapáren, chyb a klišé bondovskejch filmů, ale k tomu je tohle ještě retro a hodně ujety. Postava Austina Danger Powerse je vychytaná a ty jeho ksichty, tanečky, pohyby, sexuální sex-appeal, hlášky a dokonalost (kromě zubů), jsou fakt originální a často fakt vtipny. Taky hlavní padouch Dr. Evil se mu moc povedl. Taky ty předěly mezi různejma scénama, kdy Austin Powers v retro studiu dělá různy ksichty, jsou super. Někdy to ale je už moc a vtipnost se ztratí. Ale zas tak moč to nevadi... ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Před nedávném jsem viděl bláznivou komedii Barb a Star u jejíhož sledování se mě vybavil právě Austin Powers a tak jsem si ho musel zopakovat, jestli mi nezačal měknout mozek, že mě začaly bavit takové crazy věci. Naštěstí se mi potvrdilo, že tohle je opravdu jiné – poněkud zatuchlejší kafé, které se s výše uvedeným filmem nedá srovnávat – aspoň v mých očích. Styl humoru Špionátora mi už tak nesedl a ani jsem se moc nebavil. Nemůžu však říct, že bych se vůbec nezasmál, ale spíš jsem si tu užíval hypísáckou stylizaci a narážky proti prudérnímu dnešku. Vlastně je to taková parodie na Jamese Bonda viděná očima Mike Myerse. Přesto mě to neodradilo a ještě jsem si k diváckému zážitku přidal i druhý díl. Což byl ještě větší úlet, ale tady se vařilo už jen ze „slávy“ staršího bratříčka. Nic proti ničemu a asi je dost diváků, co na podobných kouscích ujíždějí. Já se k nim rozhodně nepřidám a abych ukázal své dobré srdce, tak ani jeden nedostane odpad ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Nin 

všechny recenze uživatele

První Austin Powers je poměrně klasika, i když se ještě oproti dalším dílům drží relativně zkrátka. Jde o hodně sexy komedii (hlavně díky božské Elizabeth Hurley), která má hodně stupidních vtipů, ale najdou se i nápadité a dokonce i několik vyloženě chytrých. Celkově Špionátor není kdovíjak vtipným filmem, ale příjemně se na něho kouká a má svůj nezaměnitelný styl. (7/10) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Originálny film, ktorý parodoval filmy o Jamesovi Bondovi. Kedysi sme ako rodina po príchode môjho strýka z Kanady sledovali jeden alebo možno to bolo viac filmov zo série o Austinovi Powersovi, to bol zážitok. Dnes mi však tento film vtipný až tak nepripadal, nie je to až tak nadčasový humor, mnohé z tých heftov a hlášok sa dnes dajú považovať za trápne klišé, naviac napríklad scénky s oznamovaním úmrtí pozostalým vtipné neboli. Elizabeth Hurley a Fabiana Udenio z tohto filmu urobili film s riadnym sexuálnym podtónom, nie iba ako, ale naozaj. Tento film je oproti svetu mierne podcenený našimi divákmi momentálne, ale mal niečo do seba, trápne to nebolo, je to nezabudnuteľné, vrátane 60. rokov, hippies a hudby. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Zlý a boty házející "Random Task" je založen na charakteru "Oddjob" z filmu Goldfinger (1964). (PußyMagnet)
  • Oblek, který nosí Dr. Evil má stejný design jako oblek Dr. No z filmu Dr. No (1962). (PußyMagnet)
  • CD, které Austin zkouší pustit, je "Mr. Tambourine Man" od kapely The Byrds. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama