Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nehorázně špatný film, ovšem v tom nejkladnějším slova smyslu. Ačkoli jsem viděl první díl, jen nemohoucně jsem koukal, co se to v televizní obrazovce děje a nemohl uvěřit, že něco takového je opravdu někdo schopný natočit. Austin Powers: Špion, který mě vojel je snímek plný těch nejvyčpělejších žertíků, které ovšem přehání ad absurdum. Přiznávám se bez mučení, že několikrát jsem se opravdu pořádně zasmál, a to se mi často nestává, i když následně jsem se za tento výbuch docela styděl. Fekální humor tentokrát odpouštím, tahle komedie dokáže přesvědčit o své nenormálnosti i bez lékařského posudku. Tento naprostý protiklad Jamese Bonda je rozhodně tím pravým šálkem kávy, pokud se chcete večer příjemně zabavit, aniž by vám po chvíli začala padat hlava únavou. [TOP 19/10 54%] ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi som divný, ale po sklamaní z jednotky (iba miernom) som bol z dvojky príjemne prekvapený (ale iba mierne). Vlastne je to na rovnakej kvalitatívnej úrovni. Keď som sa pri prvom filme zasmial asi trikrát, na druhom asi päťkrát. Podĺa tržieb by bol asi veľký risk sa vzdať aj humoru toho najhrubšieho zrna, takže asi nemá zmysel sa pozastavovať na momentoch, ktoré nás, "inteligentných" divákov, odpudzovali. ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

První (a zatím poslední) Powers, které ho jsem viděl (tedy téměř - 54 minut). Počáteční desetiminutovka je vtipná. Dále musím uznat, že technické zpracování se mi líbí (především výprava). Přičtěme bodík za soundtrack a víc už z toho nevymáčknu. Powers není zas až tak stupidní, jak jsem si myslel. Spíš je více či méně nevtipný. A vypnul jsem ho proto, že jsem se nemohl dočkat opravdu povedeného vtípku a začalo mě to čekání nudit. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Austin Powers si znovu střílí z Jamese Bonda a pořád balí holky na zkažený chrup. Mike Myers se zase jednou odvázal ve velkém stylu a vtrhl v pokračování svého hitu k divákům v takřka nevkusné kreaci muže, který je nejen důvtipný, domýšlivý, ale také neodolatelný svůdník, ale jen do té doby než ztratí svoje "múžo". V pokračování toho Myers semele ještě víc než v poněkud skromněji pojaté jedničce a stále se tváří korektně. Ušetřeny nezůstanou ani některé provařené celebrity, ale vše je tak nějak nahozeno bez ladu a skladu. Navíc Myers je poněkud extravagantní komik a jeho komika nemusí sednout každému. Často to tedy pro nepřipraveného diváka vyznívá tak, že Myers je trapný a nevtipný. S tím se nedá nic dělat, ale gagů různé úrovně je do filmu napěchováno tolik až to připomíná natlakovaný hrnec. O děj tady vlastně ani nejde, protože je stejně skrz naskrz prošpikován vtípky a narážkami a to nejčastěji na sexualitu. Nakonec se u téhle svérázné komedie dá pobavit, ale jde o to, jak moc máte rádi Mike Myerse a jeho stylově podávaný humor nehumor. Mé hodnocení: 60% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je mimo jiné parodií na bondovky. Mimo jiné v něm uvidíte něco jako Heather Grahamovou vytahující z konečníku Mika Myerse tenisovou raketu. Mimo jiné v něm uslyšíte tohle: „Víš co Austine? Nepřemýšlej o tom a hezky si to užij“ (osoba se otočí čelem ke kameře) „To samé platí i pro vás“. A já nemůžu než souhlasit. Buď si tuhle ztřeštěnou pestrobarevnou ujetost užijete, anebo ji ani nedokoukáte do konce. 75% P.S: „Pěkné dudomety, jak to, že jsem je přehlédl?“ Zajímavé komentáře: ScreamJay, Filipes ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Na konci filmu, když Tlustý Bastard přijde zabít Austina a Felicity, má na sobě uniformu UPS, ale místo znaku UPS má napsáno FBD (Fat Bastard Delivery) = Donáška Tlustého Bastarda. (PußyMagnet)
  • Becky Dyroen-Lancer, která pracovala na choreografii synchronizovaného plavání pro začátek filmu, byla kapitánkou US Synchronized Swimming Team, který vyhrál v roce 1996 zlato na olympiádě. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama