Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům to je už o něco horší kóma, jako kómedie. Často se tam opakují různé vtipy z dřívějška, akorát obměněné... a nechuťárny už nejsou tak nechutny nebo nejsou už tak vtipny nebo tam jsou jenom proto, aby byly nechutny, ale taky trapny. Taky je škoda a moje smůla, že některé věci českým dabingem zanikají (holandština, "přejdeme na angličtinu", Dr. Evilův rap, Zlatý úd), takže pro čecha to ztrácí pointu. Samotnej padouch Goldmember už taky není tak vychytanej a Mike Myers by konečně mohl používat pro záporáky jiny herce, než sebe. Jinak camea pro role do filmu podle Austina Powerse se povedly, chch, ale co se nepovedlo, tak Beyoncé, která mi tam vubec neseděla a nebyla vtipná, ta se prostě do komedií nehodí. A navíc ji vyměnili na Heather Graham, o které se v tomto díle Austin ani nezmíní... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Work It Out - Beyonce Knowles [3:22] ,2. Miss You - The Rolling Stones [3:39] ,3. Boys - Britney Spears/Pharrell Williams [3:46] ,4. Groove Me - Angie Stone [4:16] ,5. Shining Star - Earth, Wind & Fire [2:52] ,6. Hey Goldmember - Foxxy Cleopatra [2:44] ,7. Ain't No Mystery - Smash Mouth [3:57] ,8. Evil Woman - Soul Hooligan/Diana King [3:45] ,9. 1975 - Paul Oakenfold [4:22] ,10. Hard Knock Life (Ghetto Anthem) - Dr. Evil [1:45] ,11. Daddy Wasn't There - Ming Tea/Austin Powers [2:46] ,12. Alfie - Susanna Hoffs [2:47], ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Muehehehehehehe, to byla legrace k nepřežití. Smíchy se mi potrhala bránice, takže tohle píšu z nemocnice pouhé dvě hodiny po úspěšné operaci. A ten konec! Takový doják! Celou noc jsem probrečel (to měla ale asi na svědomí ta potrhaná bránice - bolelo to jako svině). Vážně - to se nedá vypovědět slovy, to musíte vidět! Ta hluboká myšlenka, morální poselství, skvělé herecké výkony, originální a humornými nápady překypující scénář, na tomto filmu prostě nenajdete ani náznak chybičky! Jen díky totálnímu ignoranství Akademie vyvázl A.P.-G. bez Oscara, ačkoliv si jich zasloužil nejméně 12! A Austinu Powersovi bych postavil v Hollywoodu pomník velký alespoň jako Socha svobody, jelikož jde bezesporu o nejvýraznější filmovou postavu historie lidstva! ........ Připadá vám to jako parodie na komentář? On totiž Austin Powers 3 je parodií na sebe sama. Bohužel tou nejhorší možnou parodií. A směšného na něm není skoro nic. Zato trapností je zde tolik, že kdyby trapnost zabíjela, tak ten film přežijí jen krysy a potkani - ale ti prý přežijí i atomový výbuch. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Hviezdný začiatok a hviezdne obsadenie v podobe Cruisa,Spaceyho,Travolty či Stevena Spielberga bolo fakt originálne, škoda že trvalo tak krátko. Tiež musím povedať že najmenej vtipný Powers. Vtipy sú už ohrané a až tak som sa nebavil. Zlatý úd je zrejme aj posledný film čo je škoda lebo táto séria nebola vôbec nudná. 3* ()

Ai.ma 

všechny recenze uživatele

Mike Myers má poznávací znamení: jeho humor rozhodně není vtipný. Klasické pitvoření naprosto nevtipného Myerse před obrazovkou ještě umocňuje jeho egoismus, který je zabalený v "rádoby" sympatickém retro hávu a cameo rolemi slavných osobností. nedá se upřít, že občas humor zabral, ale povětšinou se jednalo o absurdní "fekální" humor, ať už spojený s Tlustým bastardem nebo Dr.Zlounem. Tohle prostě není muj styl humoru. je to trapný a dovedený úplně k dokonalosti. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama