Reklama

Reklama

Johnny English znovu zasahuje

  • Velká Británie Johnny English Strikes Again (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Abychom si rozuměli, Johnnyho Englishe (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, který se na stará kolena stal učitelem, by do služeb vlasti za normálních okolností nepovolal ani ten největší šílenec. Jenže jistý geniální počítačový hacker odhalil identitu všech aktivních agentů britské tajné služby a premiérka (Emma Thompson) rázem připomíná pověstného tonoucího, který by se rád chytnul i stébla. Shodou jemu vlastních nešťastných náhod je Johnny English tím jediným, kdo svou zemi může právě teď zachránit. Co na tom, že si absolutně netyká s nejnovějšími technologickými hračkami. Jak sám říká: „Digitálního padoucha můžete dopadnout jedině s analogovým přístupem.“ English se navíc vydává do akce vybaven věrným asistentem Boughem (Ben Miller), který po něm obvykle uklízí následky jeho činů. První kroky obou mužů míří na Azurové pobřeží, kde se tajemný padouch vyskytoval naposledy. Zde se odehraje první kapitola souboje digitálního génia s analogovým blbcem, souboje, který zdaleka nemusí být tak jednostranný, jak se na první pohled zdá. Na straně Johnnyho Englishe jsou totiž nejen věrný Bough a Spravedlnost, ale i schopnost udělat vždy to nejhorší možné rozhodnutí a vyjít z takové situace bez ztráty kytičky. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (382)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Je důležité říct hned na začátku, že jsem od filmu nic zásadního nečekal. Jen jsme se šli se synem pobavit. A ejhle, my oba bavili a to náramně. Scény ala Mr. Bean jsou bezkonkurenční a ono stačí málo. A že to nemělo úplně příběh, to je jedno a pokud nehledáte film k velkému zamyšlení, ale spíše pro zábavu, sáhněte po tomto. Za mě nejlepší Johny English, a že by zrál jako víno a nebo přišli na to, že Mr. Bean prostě baví a bude bavit a je praticky neokoukatelnej? :) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tretí Johnny English obsahuje tie isté fóry, podobné zvraty a atmosféru ako v prvých dvoch častiach hovorí s, že ten istý vtip nie je dvakrát vtipný, no v tomto prípade neviem, videl som viac menej tie isté gagy len v inom šate ale bavil som sa kráľovsky. Zo ženou sme sa nasmiali až až a to bolo cieľom. Rowan Atkinson ma stále baví, takže 3 poctivé hviezdičky má u mňa bez problémov. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bondovka pro velké plátno, jen s ne moc šikovným agentem. Jinak by ale ty lehké fórky při srovnávání "staré" školy s modernou mohly být klidně součástí i regulérní bondovky. Třetí díl opět trpí na slabší momenty, kdy jsem se trochu styděl za tvůrce, čím se nás to snaží rozesmát. Naopak vykrádačka Bláznivé střely mě ani neurazila, ale spíš mile potěšila. A že Rowan tak často zapojil grimasy svého legendárního Beana také nebylo na škodu. Dokonce i velmi mladé osazenstvo se v kině řehtalo smíchy. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy je málo, tři až moc. Atkinson si potřetí jako malý kluk hraje na Bonda a je to pořád naivně dětské a nemá to ten správný drive. Ale Mr. Bean na to pořád má, a ta jeho čistá radost z toho, že si pořád a pořád plní ten svůj klukovský špiónský sen, posunuje tuto taškařici pro starší ročníky ke třem hvězdám. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Je to přesně, jak píše uživatel Mr.Hlad. Pokud je to v módu mistra Beana, je to super. Což bylo pro mě skoro po celý film. Nenáročná zábava, která se párkrát zvrhla v pravý, nefalšovaný smích, (taneční parket, počítačová simulace na ulici), která přebije i několik hluchých míst. Určitě nejlepší ze všech Englischů a důkaz toho, že i třetí, nebo čtvrté pokračování, může být to nejlepší. Tady máme příklad. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (20)

  • Scéna, ve které má Johnny English (Rowan Atkinson) na sobě rytířskou zbroj, je odkaz na TV seriál Černá zmije (od r. 1983), konkrétně první sérii, která se odehrává ve středověku. (10milda)
  • V októbri 2018 sa Rowan Atkinson vyjadril k prípadnému ďalšiemu pokračovaniu Johnnyho Englisha: „Pochybujem, že nejaké bude, ale veľmi pekne vám ďakujem, že ste naznačili, že by ste chceli vidieť ďalší takýto film. No nikdy nehovor nikdy.“ (Arsenal83)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama