Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (244)

plakát

V pasti (2005) 

Hustě pěkně !!

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) odpad!

Při další návštěve Prahy plánují paní Poledňákové vytrhnout jazyk, vypálit oči a uřezat ruce. Sice nám to nevrátí ty dvě hodiny života (počítám tam i deset minut zvracení po skončení film) ani to nezlevní cigarety, ale budu mít konečně pocit, že jsem pro lidstvo něco udělal.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Paradoxně jediná otázka, na kterou jsem znal odpověď, byla ta za dvacet mega. Hele, je to krásný, Danny to krásně a chytře natočil, ale vodsaď pocaď. Výkříky typu "pokuď milionáš z chatlče nezíská aspoň pět oscarů tak se zastřelím a zastřelím i svýho psa a kočku a dítě a dědu" vážně nechápu.

plakát

Juno (2007) 

Jo, mám s tím problém. Ellen Page je určitě sympatická holka, Juno je ale na přesdržku. Ty její "hlášky", což byl asi jediný důvod, proč jsem to pustil, jsou naprosto nudný, ale nejhorší je, že ta její sociální vyspělost a ve výsledku morální čistota a dospělost uvažování je vážně oslizlá. V tomhle filmu prostě existuje nějaký paralerní vesmír, ve kterém ani jedna postava ani jednou myšlenkou neudělá něco špatně. Může to působit mile, může to pohladit na duši jo jo jo, strčte si ty komentáře někam. Prostě jsem se nudil a do toho mě sralo, jakou z toho udělali dospěláckou zodpovědnou agitku. 50%

plakát

Šílenství (1994) 

Takováto paranoia mi už dlouho chyběla. Přirovnal bych to k tomu, když jsem nedávno šel k pokladně, a nevěděl jsem, jestli mi budou stačit drobné nebo ne. John Carpenter podojil výborný scénář jako nadrženou krávu a za trochu šíleného doprovodu jej přetavil v krásný schizofrenní film, který se nebojí vás přiměřeně deptat, na druhou stranu pořád postranně pomrkává, že se nebere zase až ak vážně. Samotný konec je pak lahůdka, která se jen tak nevidí. Jako by Carpenter řekl Hele, mám vás všecky u prdele. To, že je ve filmu pár koženejch příšer, který nejsou zrovna nejfotogeničtějš mi rozhodně nevadí. Pořád se budu dívat raději na pořádný old-school horrory, než na ty moderní chcance typu Saw. 9,5/10

plakát

Clerks 2: Muži za pultem (2006) 

Na sto procent souhlasím s Randalovou předváděčkou Pána Prstenů 1,2,3, což byly tři nejhorší filmy všech dob. Bohužel mi ale 80% všech těch nadnesených a chytře provokujících dialogů přišlo křecovitých a světe div se, kolikrát to byla i nuda a nevtipná. v nedávné Miri a Zack make a porn mi to přišlo svěží, vtipné a pasující. Navíc mi Rosario Dawson přišla s krátkýma vlasama a brýlema jako nějaký těžký omyl. Takže za akci s oslem, pána prstenů a toho skřítka, co žije ve vagíně 60%.

plakát

CoMyJenVíme!? (2004) odpad!

To nejhorší zlo jaké si jde jen představit.

plakát

Stalo se (2008) 

Otázky: Proč mi Deschanel připadala jako sfetovaná dilina? Jak je možné, že do městečka přijede 300 lidí vlakem, ale z hospody všichni naskáčou do svých aut a odjedou? Proč, když je to film o sebevraždách, tak žádný nejsou? Na začátku se zabije pár lidí, ale to je tak všechno. Fakt supr nápad.Proč, ale vážně proč jsem měl při každém dialogu Deschanel-Wahlberg pocit, že si ze mě někdo dělá píču? Viz "Skoro jsem si v lékárně koupil lék jen proto, že lékárnice byla hezká - Lžeš mi? - Ano, lžu. - Děkuji. Koho napadlo, dát tam ten zpomalený záběr na odjíždějícího Leguiziama? To jsem se vážně málem zechcal smíchy. Proč Shamalyan pořád ještě točí filmy? Proč ještě pořád píše scénáře, když není schopnej napsat kloudnou větu? Co to k sakru vůbec bylo? Proč tam všichni nezdechli? Proč jsem se na to díval? Proč to stálo 57 miliónů dolarů? Proč se všichni chovají jak idioti? Proč si stále Shamalyan myslí, že stačí přijít s dobrým námětem a to se rovná dobrý film? Proč lidi utratili za takovou sračku 160 mega na vstupným a dali tak tomu nejimpotentnějšímu tvůrci současnosti možnost natočit další prázdný film podle naprosto stejné šablony? Proč do píče dneska Arsenal jen remízoval?

plakát

5 proti 5 (2007) (pořad) 

Hustá televizní show pro inteligentní diváky. Složité otázky podporuje výborný nápad postavit úspěšnost na pouhém tipování, takže vítězem se může stát kdokoliv!!! Třešničkou na dortu je pak neuvěřitelně dramatické a efektivní finále! Moderátor je navíc ostřílený matador a dokáže po celý čas chytrými a pohotovými, originálními bonmoty držet diváky v dobré náladě. Co víc napsat, prostě klasika a revoluce v televizních soutěžích!