Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tomuhle já říkám nevyužitý potenciál. Originální hýřivý retrostyl, Myerovské postavičky (obzvláštně k nakousnutí je Mini Me) a těch několik "suprvtipných" nápadů jsou zazděny v příšerném a nesouvislém scénáři, který tohle vše stmeluje hromadou nudy a trapnosti. Škoda - z téhle bondparodie šlo vykřesat mnohem více... ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

dôstojné zakončenie trilógie s Austinom Powersom? neviem, u Asutina si nikto nikdy nemôže byť ničím istý . . . alebo skoro ničím, jediná istota (platná aspoň pre mňa) je, že sa budem vynikajúco zabávať a smiať sa, smiať sa nahlas - a hlasný smiech je najlepšia katarzia, hlavne pri komédii :) ak vám nevadí istá dávka síce nápaditého ale v princípe prízemného, sexuálneho, inkontinečného a fekálneho humoru, zopár fínt a zopár skvele našponovaných gagov a hlavne riadne pestrofarebé úlety, kde si autori robia, čo chcú, tak sa stanete, podobne ako ja, fanúšikmi tohto permanentne nadržaného utancovaného tajného agenta. Goldmember bol pre mňa asi najlepší diel. celkom rozumiem, že nie každý toto sústo prehltne, o tom totiž powers je. ja to ale môžem pozerať zas a znova a pri tom sa dosť dobre baviť. "Tí filmári použili ten istý fór z minulého filmu o Austinovi Powersovi, kde obria raketa vyzerala ako . . . Johnson! Vidíte ten satelit?" Proste paráda . . . PS: Radyo - ísť pozerať Powersa s očakávaním oscarových výkonov, hlbokej myšlienky a filmárskej originality je taká istá chyba, ako ísť na koncert Britney Spears s očakávaním kvalitnej muziky. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je snad nejvtipnější díl! Hlášky jak hovado ,,Mé mini miluje čokoladu SCOTTY NE!", Travolta na konci zabil, Tlustý parchant a jeho hlášky ,,když jdete takhle kolem sousedů a čicháte co vaří, říkate si: vaří tohle? nebo mí hovno?", zlatý úd taky vtipná postava. Doufám že někdy bude i čtyřka! :) ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Ale pánové, tady už se vaří opravdu z vody a potřetí vidět to úplně samé už je rána na solar veškeré potenciální zábavě. Kromě nejepičtějšího úvodního camea (zase ty devadesátky, jaké to komedy-retro) už je Austin Powers naprosto bezzubý a vyčerpaný koncept, který už zapomněl dělat humor. Michael Caine je ve filmu opravdu asi jenom omylem a přitom by mu role postaršího špióna měla sednout jak ulitá - to jenom dokazuje s jakou bezradností a ležérností Jay Roach k třetímu zářezu v sérii přistoupil. Laciná rutina a snadný šek pro všechny zúčastněné, škoda že Myersovi tím vlastně zatloukl předposlední hřebíček do jeho kariéry ve hraných filmech. 30 % ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

I treti pokracovani Austina Powerse si drzi velice dobry standart a prevaznou cast filmu to je fakt zabava. Samozrejme se tu najdou i sceny spis trapnejsi a nebo sceny kdy si rikate "Co to jako je?" a pak jedna nechutna scena s jedenim kuze, ale az na tyhle vyjimky to je fakt supr zabava. Vetsina scenek me fakt pobavila, ale nejvic me dostal zacatek s Danny DeVitem, Cruisem atd. a pak scena kdy je Austin s Minimi za plentou. Mike Myers je jako vzdy genialni a rozhodne je nutny videt tenhle film s titulkama, to jeho "Yeah baby yeah." a tomu podobny hlasky stoji s dabingem za hovno. A zaverecnej dojak, kdy je vsechno jinak je fakt hustej a navic tu je i Austinuv otec v podani skveleho Michaela Caina. Ja se bavil skvele. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama