Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

ja vyplachy nepotrebujem, nepotrebujem urcite v tej miere, ze nam ich bude UnHollywood servirovat v jednom kuse. Nie. je to hanba na poctivo urobene filmy, je to hanba co i len natocit. Mna jednoducho tieto parodie (alebo nie su nimi??) nebavia. To potom Casinu Royale je tunajsich 5 hviezdiciek nedostatocnych. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie ako sa patrí. Veľa originálnych paródií a vtipu, čo sa týkalo "mužó", miniatúrneho klonu doktora Zloducha, odpočítavania času, scénky s hrou s tieňmi, ale odľahčil sa od témy času a jednoducho nezmyselne nechal urobiť robota z Elizabeth Hurley, pritom v minulom diely telefonovala s matkou a netrápil sa ani inými časopriestorovými zmenami, ale keďže to v tom filme povedali, nemusím to brať do úvahy, naopak to bola sranda. Nemyslím si, že to bolo nepodarené, stále sa dá na tom zabaviť, napríklad v paródii na televízne debaty medzi ľuďmi. Opäť je to vysoko podcenené ohľadom sveta a tunajšieho hodnotenia, ale to urobili asi tie nechutnosti ohľadom pitia hovien, poleptaného tlsťocha, ktorý v závere hovorí celkom vtipné veci ohľadom toho, že svoje mužstvo dole nevidel už vyše dvoch rokov, čím sa dá podľa zákona považovať za mŕtve. Proste som sa bavil aj vďaka vylodeniu s kráskou ako z filmov o Jamesovi Bondovi, ale uznávam, že to nie je film na rehot počas celého filmu, že to nie je humor pre všetkých a že všetko nie je až tak do hĺbky vtipné. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nehorázně špatný film, ovšem v tom nejkladnějším slova smyslu. Ačkoli jsem viděl první díl, jen nemohoucně jsem koukal, co se to v televizní obrazovce děje a nemohl uvěřit, že něco takového je opravdu někdo schopný natočit. Austin Powers: Špion, který mě vojel je snímek plný těch nejvyčpělejších žertíků, které ovšem přehání ad absurdum. Přiznávám se bez mučení, že několikrát jsem se opravdu pořádně zasmál, a to se mi často nestává, i když následně jsem se za tento výbuch docela styděl. Fekální humor tentokrát odpouštím, tahle komedie dokáže přesvědčit o své nenormálnosti i bez lékařského posudku. Tento naprostý protiklad Jamese Bonda je rozhodně tím pravým šálkem kávy, pokud se chcete večer příjemně zabavit, aniž by vám po chvíli začala padat hlava únavou. [TOP 19/10 54%] ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda naozaj kráľovsky nebavil. Skôr som nechápal a hľadal onú avizovanú "vtipnosti". Mám asi rád iný typ humoru. Paródie všeobecne rozhodne patria k problematickým žánrom. Urobiť dobrú paródiu, aby to nebolo trápne, sa podarí len málokedy. Austin Powers do kategórie dobrých paródií určite nepatrí. Ten stratený čas pri sledovaní tohto srágoru chcem späť milý Roach! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* Před nedávném jsem viděl bláznivou komedii Barb a Star u jejíhož sledování se mě vybavil právě Austin Powers a tak jsem si ho musel zopakovat, jestli mi nezačal měknout mozek, že mě začaly bavit takové crazy věci. Naštěstí se mi potvrdilo, že tohle je opravdu jiné – poněkud zatuchlé kafé, které se s výše uvedeným filmem nedá srovnávat – aspoň v mých očích. Styl humoru Špionátora mi už tak nesedl a ani jsem se moc nebavil. Nemůžu říct, že bych se vůbec nezasmál, ale spíš jsem si tu užíval hypísáckou stylizaci a narážky proti prudérnímu dnešku. Vlastně je to taková parodie na Jamese Bonda viděná očima Mike Myerse. Přesto mě to neodradilo a ještě jsem si k diváckému zážitku přidal i druhý díl. Což byl ještě větší úlet, ale tady se vařilo už jen ze „slávy“ staršího bratříčka. Nic proti ničemu a asi je dost diváků, co na podobných kouscích ujíždějí. Já se k nim rozhodně nepřidám a abych ukázal své dobré srdce, tak ani jeden nedostane odpad ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Basilovi poznámky divákům o ignoranci důsledků cestování v čase byly improvizované. (PußyMagnet)
  • Ve scéně kde Austin a Felicity opouští zemi a letí na měsíc, byly použity záběry startující rakety z filmu Apollo 13. (PußyMagnet)
  • Během premiérového víkendu vydělal film více peněz, než první díl. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama