Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Všivák 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, co jsem proti tomuhle filmu dřív měl. Asi jsem ho jako malý špunt nepochopil. Tvrdá parodie na bondovky. Kadence drsného a někdy trochu debilního humoru mě až dostávala. Tenhle film se fakt nebere vážně. Je potřeba vypnout mozkové závity a užívat si tu zvrhlost plnými doušky. Jestli mě to bude bavit i příště, tak budu muset přitlačit. Tlustej parchant rulezz.. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je skoro stejna legenda, jako James. Jenze, tenhle je chlupaty, zuby ma hrosi nez opice a humor bych prirovnal ke sracce hoven (tohle slovni spojeni pouziva rad). Ale, na druhou stranu jako parodie na tenhle zanr to neni nejhorsi, na odreagovani je to jako delane, takze v mem pripade to ucel pomerne splnilo. 6/10 ()

Reklama

Gore 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií vůbec. Jednička ani trojka se ji nevyrovná, což je škoda. Zde je kadence vtipů a bizarností kulometného rázu, kdy si člověk ani nestačí vydechnout. Ano, je to hodně ulítlé, hodně vulgární a hodně nesmyslné, ale je to podané takovou lehkostí a vtipností, že zde to vůbec nevadí, ba naopak. Jedna z mála komedií, která se neomrzí ani po několika opakování. Po letech jsem se na ní podíval znovu (již po několikáté) a neztratila nic ze své vtipnosti, a bavil jsem se jako bych to viděl poprvé. Nejvíc mě tam baví ta vystříbená jazyková ekvilibristika, která nemá obdoby a musím vyzdvihnout i velmi povedený dabing. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Beautiful Stranger - Madonna [4:21] ,2. My Generation - The Who [3:24] ,3. Draggin' The Line - R.E.M. [4:27] ,4. American Woman - Lenny Kravitz [4:19] ,5. Word Up - Melanie G [3:39] ,6. Just The Two Of Us - Dr. Evil [1:44] ,7. Espionage - Green Day [3:23] ,8. Time of the Season - Big Blue Missile/Scott Weiland [3:24] ,9. Buggin' - The Flaming Lips [3:17] ,10. Alright - The Lucy Nation [3:58] ,11. I'll Never Fall In Love Again - Burt Bacharach/Elvis Costello [3:20] ,12. Soul Bossa Nova - Quincy Jones and His Orchestra [3:09], ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie ako sa patrí. Veľa originálnych paródií a vtipu, čo sa týkalo "mužó", miniatúrneho klonu doktora Zloducha, odpočítavania času, scénky s hrou s tieňmi, ale odľahčil sa od témy času a jednoducho nezmyselne nechal urobiť robota z Elizabeth Hurley, pritom v minulom diely telefonovala s matkou a netrápil sa ani inými časopriestorovými zmenami, ale keďže to v tom filme povedali, nemusím to brať do úvahy, naopak to bola sranda. Nemyslím si, že to bolo nepodarené, stále sa dá na tom zabaviť, napríklad v paródii na televízne debaty medzi ľuďmi. Opäť je to vysoko podcenené ohľadom sveta a tunajšieho hodnotenia, ale to urobili asi tie nechutnosti ohľadom pitia hovien, poleptaného tlsťocha, ktorý v závere hovorí celkom vtipné veci ohľadom toho, že svoje mužstvo dole nevidel už vyše dvoch rokov, čím sa dá podľa zákona považovať za mŕtve. Proste som sa bavil aj vďaka vylodeniu s kráskou ako z filmov o Jamesovi Bondovi, ale uznávam, že to nie je film na rehot počas celého filmu, že to nie je humor pre všetkých a že všetko nie je až tak do hĺbky vtipné. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Herec, kterého v prvním filmu Austina Powerse přejel parní válec, hraje v dalším díle monitorovacího technika NATO. (PußyMagnet)
  • Když Austin bojuje s Mustafou, u silnice jde vidět evropská dopravní značka "Pozor, krávy přecházejí silnici". (PußyMagnet)
  • Dr. Evil nazývá jeden svůj projekt "The Alan Parsons Project", čímž si utahuje z kapely, která byla populární na přelomu 70. a 80. let. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama