Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si znovu pustil Špionátora,abych zjistil,jestli s odstupem času nezměním své hodnocení,ale faktem je,že pro to nemám důvod.Austin Powers mě pořád baví,Dr.Zloduch je bezchybný a nadšení Mika Myerse je brutálně nakažlivé.Nemění se ani můj názor na těch pár slabších momentů,pro které jsem nemohl udělit pět hvězdiček,naštěstí jich není mnoho,takže můžu s klidem říct,že mě i dnes film dokáže pobavit a rozesmát. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Naladěn na šukézní vlnu brýlatého "agenta" jsem si tuto vtipnou komedioparodii ve stylu herní " No One Lives Forever " výtečně užil. Škoda, že ke konci ztrácí dech, ale Mike Myers si to napsal hodně dobře. Nejeden by si to s ním hned vyměnil. Scény, které vtipně skrývají určité lidské partie jsou špičkové ( klobáska:) ()

Reklama

Gimp 

všechny recenze uživatele

Mam takovy pocit ze vsichni tady na databazi si hrajou na intelektualni veliciny, protoze hodnoceni perel jako je serie Austin powers je ostuda!!! Mike Myers balancuje na okraji propasti geniality a melam pada do trpanosti ale nikdy do ni nespadne, nebo jen kdyz chce! Jen tak mimochodem na imdb ma Austin 7/10 a 30 tisic hodnoceni coz hovori v muj dobry vkus:-) ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

V mládi jsem tohoto špióna sledoval s velkou chutí, teď při opakovaném sledování už tak nadšený nejsem, stále se jedná o vydařenou parodii na Bondovky se spoustou odkazů na tuto špiónskou sérii, avšak sexismus a vyšinutost Powerse je velice otravná, jakož i některé velmi pokleslé vtípky. Příběh je ale na parodii zdařilý, Hurley krásná, Dr. Zloduch a jeho impérium vydařené. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

NEJ scéna. ..... -"Jedna švédská vakuová pumpa pro zvýšení erekce. " - "To není moje." -"Jedna stvrzenka za nákup této švédské vakuové pumpy podepsaná Austinem Powersem." - "To není moje." - "Jeden záruční list na tutéž švédskou vakuovou pumpu vyplněný ... Austinem Powersem." - "Vždyť já ani nevím jak ta pumpa funguje." - "Jedna kniha švédská vakuová pumpa a já aneb Povím ti, jak ta věc funguje. Od Austina Powerse." 60% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Pro stanici 2001 Fox Network TV bylo jméno Alotty Faginy změněno na Alotta Clefage. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama