Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Už jsem viděl všechny díly tak 57x a furt se u toho řežu jak potrhlej. Děkuji pane Myers. Je škoda že zrovna takové komedie tu mají tak názké hodnocení a chujoviny podle omalovávánek mají 80% :(

Uživatel darthhokro smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

jak do toho navedli tolik slavných xichtů to nechápu! - Cruise, Spielberg, Travolta, DeVito a další... nechápu

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

zhruba stejný jako druhý díl,žadná velká sranda,ale na pobavení stačí,ten první byl podle mě nejslabší

MaraMbo

MaraMbo (hodnocení, recenze)

Pri sledovani tohoto dilu sem se bavil tak jak dlouho u zadne komedie. Byt sukadelicky a jeste ktomu tajny agent co ma moznost cestovat casem s momenty kdy si clovek rika, je to mozny, Ano je to mozny:)

Tunidlo

Tunidlo (hodnocení, recenze)

Dosť trápnosti, dosť stupidity, fakt blbá postava zlatého úda ... Ale originálne nápady, dosť podarených paródií na konkrétne situácie, geniálna Myersova mimika + 1 hviezda za úvodnú Spielbergovu scénu = 4 :)

A ako vidím, nie je to prvý raz čo Cruise dostal menšiu, ale parádnu rolu v paródii :)

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Jo, Myers je nade vší pochybnost nadanej komediant, o to radši bych ho viděla v lepším filmu.

JANTAR29

JANTAR29 (hodnocení, recenze)

Opět sem se tu setkal s odkazem na kopi dvd a objevilo se to to Zboží s kódem "SE00651957" je doprodáno
NELZE OBJEDNAT

nce

nce (hodnocení, recenze)

Myers vypiloval své postavy až k dokonalosti. Powers možná trochu zaostává se svou občasnou trapností, ale Dr. Evil je prostě dokonalej šmejd, Tlustej bastard je fakt tlustej bastard. Navíc úvodní scéna ežírovaná Spielbergem mě rozesmívá dodnes.

 (hodnocení, recenze)

Mike Myers je jenom jeden. Je to original. Tenhle člověk má tak neuvěřitelný nadhled že by ho mohl rozdávat. Nemůžete od filmu čekat nejakou hloubku, je to parodie. Můžete si jenom dát brko, a užívat si úlety 4 uchylů stvárněné PANEM Myersem.

Reklama

Reklama