Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film je tu opäť vysoko podhodnotený oproti svetovému hodnoteniu. Myslím si, že to malo svoje čaro. Beyoncé Knowles tomu priniesla novú energiu, je veľmi pekná vo filme, ale mala slabý scenár. Ohýbanie končatín bolo vtipné, scénka s močením namiesto fontánky s chlapcom, sumo scénka, tvar ponorky, či schudnutie o 90 kíl a ovisnutá koža, ale už to také zábavné ako predchádzajúce diely nebolo. Mohli sme tu vidieť pár známych ľudí z Hollywoodu, či dokonca Britney Spears v čase, keď bola na vrchole, ale to na mňa nejak zvlášť nezapôsobilo, škoda, že sa s tým nepohrali viac akože v tých 70. rokoch. Tentokrát to už bol podpriemer, ktorému humor viac chýbal, než by ho mal. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Vtipná blbost, na kterou se stojí za to podívat jednou, pobavit se a pak si buď spravit chuť něčím pořádným kvalitním a nebo na to všechno zapomenout... Je tu docela dost vtipných scén, není to asi úplně humor, který pochopí každý..:) Mike Myers se do role praštěného, pošahaného agenta Austina Powerse hodí, protože nikoho jiného si pod tou rolí nedokážu představit... Goldmeber je asi nejlepší ze všech dílů..:) No, i když takhle dlouhý komentář bych psal nejraději k lepším filmům než je Austin Powers, ale třeba časem..:) Jednou se podívat a dost, proto dávám jednu hvězdičku... ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

absolútne najhoršia, najtrapnejšia a najmenej vtipná časť z (inak celkom podarenej) trilógie. jediné čo stojí za zmienku je úvodná scéna:-).... z povodnej jednej hviezdicky upravujem na tri, lebo som to videl druhy krat a tentoraz v originale a zazitok bol o doooost lepsi. aj ked humor nebol prilis originalny a na vysokej urovni a v podstate to bol recyklat predchadzajucich casti tak som sa miestami az rehotal. co mi vsak vadilo bol vykon beyonce, ktora bola tak hrozna ze ma az rozculovala. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Hviezdný začiatok a hviezdne obsadenie v podobe Cruisa,Spaceyho,Travolty či Stevena Spielberga bolo fakt originálne, škoda že trvalo tak krátko. Tiež musím povedať že najmenej vtipný Powers. Vtipy sú už ohrané a až tak som sa nebavil. Zlatý úd je zrejme aj posledný film čo je škoda lebo táto séria nebola vôbec nudná. 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takže narychlo osvěžující opáčko mám za sebou. Pustit si všechny 3 díly po sobě byl skvělý nápad. Člověk snadno může porovnávat, není ovšem znát mezi díly téměř žádný rozdíl. Snad jen že nejmíň jsem se nasmál při 1. díle. Goldmember má spoustu nezapomenutelných scén, hlavně tedy scéna v sumo lázních anebo čůrající fontánka v podání Powerse nemá chybu. Pokud má člověk rád mírně přihlouplý humor, skvělou hudbu a je odpůrce dabingu, vřele doporučuju. 75% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)

Reklama

Reklama