Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

ing.Frosty

všechny recenze uživatele

Upřímně a z celého srdce nenávidím Mika Myerse. Ten člověk skutečně není vtipný a už jen při pohledu na něj bych ho pověsil za koule do průvanu. Nechápu, jak ukecali Spielberga (OMG!!!), Cruise, DeVita, Paltrow, Spaceyho a Travoltu aby hráli v tomhle čemsi. Asi vydírání skrze unesený děti nebo opravdu nevím. Otvírací sekvence je však vskutku neuvěřitelná o tom žádná. Jakmile se na scéně objeví Myers chci se mi zvracet. Nicméně se z filmu víc neviděl, takže hodnocení si nechám na někdy až budu v extrémní depresi a pustim si tenhle film. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film je tu opäť vysoko podhodnotený oproti svetovému hodnoteniu. Myslím si, že to malo svoje čaro. Beyoncé Knowles tomu priniesla novú energiu, je veľmi pekná vo filme, ale mala slabý scenár. Ohýbanie končatín bolo vtipné, scénka s močením namiesto fontánky s chlapcom, sumo scénka, tvar ponorky, či schudnutie o 90 kíl a ovisnutá koža, ale už to také zábavné ako predchádzajúce diely nebolo. Mohli sme tu vidieť pár známych ľudí z Hollywoodu, či dokonca Britney Spears v čase, keď bola na vrchole, ale to na mňa nejak zvlášť nezapôsobilo, škoda, že sa s tým nepohrali viac akože v tých 70. rokoch. Tentokrát to už bol podpriemer, ktorému humor viac chýbal, než by ho mal. ()

Reklama

themic 

všechny recenze uživatele

Vtipná blbost, na kterou se stojí za to podívat jednou, pobavit se a pak si buď spravit chuť něčím pořádným kvalitním a nebo na to všechno zapomenout... Je tu docela dost vtipných scén, není to asi úplně humor, který pochopí každý..:) Mike Myers se do role praštěného, pošahaného agenta Austina Powerse hodí, protože nikoho jiného si pod tou rolí nedokážu představit... Goldmeber je asi nejlepší ze všech dílů..:) No, i když takhle dlouhý komentář bych psal nejraději k lepším filmům než je Austin Powers, ale třeba časem..:) Jednou se podívat a dost, proto dávám jednu hvězdičku... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Díl nehodný kvalit a potenciálu Austina Powerse... Začátek je výborný, dobře se to rozjede, ale poté se začnou nudným způsobem recyklovat vtipy z minulých dílů a již to není ono. Důkaz toho, že na dvou až třech povedených skečích nelze vystavět celý snímek. Bohužel ani tradičně charismatický Mike Myers to tentokrát nemá sebemenší šanci utáhnout. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Střelená komedie s takovým množstvím cameo rolí, jakým se nemůže přiblížit snad žádnej film. Mike Myers ve všech rolích, co hrál, byl geniální a tenhle film prostě po všech stránkách táhnul. on. Beyoncé je strašná trubka a asi nikdy nepřijdu na to, proč ji tam někdo obsazoval. Celkově je to dobrá oddychovka, na kouzlo legendárního Špionátora však Mike Myers nedosáhnul. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)

Reklama

Reklama