Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Anticque 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nemělo stát..Druhý díl celkem solidně zakončil příběh, ale snaha o třetí díl se sakramencky nepovedla, ale co čekat že? herecké výkony byly na bodě mrazu, atmosféra se někam vytratila, ale ani na konci se nevrátila, příběh celkem klišé, scénář slabý, celkově vzato hrozné....nechápu proč se někdo odhodlal a zazdil dobré jméno filmu. Od začátku se nic neděje, a ani na konci se nic podstatného nestane, člověk prozívá celý film a snad až na konci když naskočí titulky se usměje a řekne konečně...na první 2 díly to nemá ani kdyby chtělo..nemám slov, měl jsem z toho vřískot, ale z nudy. Dávám jednu hvězdu jenom aby se neřeklo... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byl skutečně průser zvýrazněný přímo příšernou kamerou zejména v okamžicích rybářových útoků. Třaslavost vyvedenou ad absurdum a psychedelické detaily tváří alá děsuplná televizní inscenace opravdu nemusím, a to co dělá slasher slasherem se tímhle zmršeným pokusem o "coolovitost" stalo nejnepříjemnější částí celého filmu. A zbytek to opravdu nevytrhl, dá se totiž charakterizovat jen dvěma slovy - tupost a nuda. Jediným světlejším okamžikem se tentokrát stává překvapivá rybářova identita a jen za ni hodně odřenou hvězdu. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

První díl byl dost dobrej slasher, který dokázal opravdu pobavit, ale i vystrašit, druhej díl byl už o trochu horší, ale pořád šlo o docela dobrou hororovou zábavu, ale ovšem toto třetí pokračování je opravdu hrůza. Opravdu jsem se nudil, celou dobu se prakticky nic neděje, zabití jsou na nic a herecké výkony na nule, o atmosféře ani nemluvě. Jde prostě o hodně špatnej slasher bez špetky atmosféry, který už rozhodně podruhé vidět nemusím. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Toto snáď Sylvain White(alebo skôr scenárista) nemyslel vážne!.. Bol som pripravený na hocičo, vedel som ,že po réžijnej stránke to bude slabé, aj to že herci budú otrasní, ale nebol som pripravený na taký smiešny koniec! Som fanúšik hororov, dokonca aj takíchto slasherov, ale keď si scenárista vymyslí "mystický koniec" tak to už je na mňa priveľa. Jedna hviezda za to, že som to dopozeral do konca. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně naprosto zbytečná blbost, která by stejně dobře mohla být remake původní jedničky (je to takřka to samé - teda horší). Postavy na prd, příběh na prd, napětí na prd, vraždy na prd, dialogy na prd, kameraman dost často na prd, rádobyakční střih na prd. Na filmu mě zaujaly jen dvě věci - prostředí, v němž se příběh odehrává a zjištění, kdo je vrahem, to mě docela i potěšilo. Ale jinak je to film zcela na prd. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)
  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)

Reklama

Reklama